Анатолій Нестерук – новий заступник Хмельницького мера (ОНОВЛЕНО)

Анатолій Нестерук – новий заступник Хмельницького мера (ОНОВЛЕНО)
Шляхом таємного голосування новим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради обрали Анатолія Нестерука.

«За» проголосувало 49 депутатів, «проти» - 4. Новообраного заступника також включили до складу виконкому. Це рішення підтримали 50 чиновників, не підтримало троє.

Відео дня
>Нагадаємо, Анатолій Нестерук обіймав посаду заступника хмельницького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради протягом серпня 2006 - червня 2008 року. У червні 2008 року його обрали міським головою Кам’янця-Подільського на позачергових виборах.


У вересні 2011 року прокуратура Хмельницької області за матеріалами СБУ порушила кримінальну справу проти Анатолія Нестерука за отримання хабаря і зловживання владою і службовим становищем.

Колишнього мера співробітники СБУ затримали у його кабінеті нібито під час отримання останньої частини хабаря у розмірі 60 тисяч гривень.


Анатолія Нестерука засудили до чотирьох років позбавлення волі, але у серпні 2012 року виправдали. За словами чиновника, це була замовна політична справа для того, щоб усунути його від виборів мера Кам’янця-Подільського, які повинні були відбутися у жовтні 2010 року.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Anonymous

    Если справа сфабрикована, то деж виправдовий вирок суду ?
  • Anonymous

    Если знаешь суть справы Нестерука, то не пиши ерунды.... Лоху понятно какие деньги были заплачены за условный вирок суду.... А те ребята которые его брали с поличным очень не любят когда из них делают идиотов. У нас так всегда,если простой Иван -значит вор и должен сидеть реально(т.к.нет денег на откуп),а если чинуша -то белый и пушистый и все его хотят "подставить", максимум получит условный срок после которого опять придвинут к корыту (из-за солидарности). Пусть дворником поработает, а то как сразу судимость погасили - сразу в заступники мэра.Видно нет более достойных людей - не запачканых
  • Anonymous

    Кому не нравится город - вперед и с песней за его границу!

    Anonymous reply Anonymous

    Как правило возмущаются те кто приехал из сел, типа плохой город, грязный.

    Anonymous reply Anonymous

    А тебе нравится неубранный, грязный город? Когда ни проехать не пройти? Я помню какой чистый был Хмельницкий до Мельника и какие зимой были дороги- вот тот город мне нравится больше. Мельника- ГЕТЬ!

    Anonymous reply Anonymous

    Правильно пан Довлатов, всех за границу, чтобы еще и Лабазюку с Бондарем, которые вдруг стали регионалами,не мешали. Да и у Бондаря были проблемы с законом.
  • Anonymous

    Кому не нравится город - вперед и с песней за его границу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up