Б'юті паті по-хмельницьки: квіти у волоссі, ретро-локони і весільний бум

Б'юті паті по-хмельницьки: квіти у волоссі, ретро-локони і весільний бум
Карколомні зачіски, оригінальний мейк-ап, стильний одяг – у Хмельницькому провели фестиваль перукарського мистецтва «Beauty Party-2013».

У заході взяли участь кращі салони та студії краси міста і області, учбові центри й модельні агентства.

Свої вміння продемонстрували перукарі хмельницьких салонів «Ланжері», «Пудра», «Ізюм», «Де Марго», Академії перукарського мистецтва Володимира Новоградського. З Кам’янця-Подільського на фестиваль приїхали учні Подільського центру професійно-технічної освіти, з Красилова – представниці салону краси «Студіо».  

Під час фестивалю глядачі не мали можливості спостерігати безпосередній процес створення зачісок та нанесення макіяжу, адже моделі виходили на подіум у вже створеному образі. По сцені під музичний супровід граційно рухалися дівчата з карколомними витворами мистецтва та голові – об’ємними начосами, плетеними з волосся кошиками та капелюшками, клумбами з квітами, а також вишуканими весільними та вечірніми зачісками. Приємно було бачити на святі краси і моделей-чоловіків, які додавали події ще більшого шарму.

Відео дня
> Аби створити учасникам фестивалю довершений образ, на допомогу прийшли модельєри- дизайнери. Великий внесок у проведення конкурсу зробило модельне агентство «Ірен - модел» на чолі з його директором Іриною Щавінською.

- Дуже приємно було працювати з усіма учасницями фестивалю, у нас в місті є багато талантів, і це надихає на подальшу творчість, – сказала Ірина Щавінська.

Серед учасниць фестивалю були такі, що стали несподіванкою для членів журі. Наприклад, дівчата з Красилова представили на конкурс колекцію зачісок «Пам'ять», присвячену Дню перемоги.

- Хоч мирні дні, хоч війна, а жінка завжди залишається жінкою. Навіть у такі важкі роки кожна з них була єдиною і неповторною, надихала на подвиги і сама йшла у бій, – каже перукар салону краси «Студіо» Ольга Борченко.

Варіанти зачісок воєнних та повоєнних років жінка взяла, передивляючись старі фотографії та фільми про Велику Вітчизняну війну.

Ще одним сюрпризом для глядачів та членів журі був хмельницький учбовий центр «Віва», який представив колекцію зачісок «Ілюзія». І справді, дивлячись на дівчат-моделей, неможливо було повірити у те, що витвори мистецтва на їх головах у вигляді найтоншого павутиння – з їх власного волосся.

- Я готувалася до фестивалю протягом тижня, мені запропонувала взяти участь у ньому знайома. Зачіску робили дві години, ще годину – наносили макіяж. У мене є всі дані для моделі, тому я задоволена тим, що мене побачать. Можливо, буду займатися у модельній школі, – каже п’ятнадцятирічна учениця ліцею № 17 Владислава Кімаковська.

На завершення дійства члени жури з Хмельницького, Києва та Запоріжжя відзначили багатьох учасників сертифікатами на навчання у столиці, а Академії перукарського мистецтва Володимира Новоградського пообіцяли зустріч з італійським технологом. Учбовому центру «Віва» та салону «Ланжері» пощастило потрапити на сторінки глянцевого журналу «Горчица».

- Цей фестиваль некомерційний. Він для того, аби перукарі, стилісти, візажисти зустрілися, поспілкувалися та обмінялися досвідом. Він – для розвитку творчості майстрів мистецтва краси, – сказав один із столичних суддів Олександр Шевченко.           

Пропонуємо переглянути фоторепортаж.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Anonymous

    бля дівчатка ви реально заєбали вже , завідуйте молча , самі ви колхоз ,ви там не бували навіть в залі не те що на сцені , а ще маєте совість відкривати рот ... щось не подобається попрошу зовсім не писати коменти .. наприклад ми готовились довго до фешен і що могли те й показали з переживаннями великими ... тому давайте дівчата будите
  • Anonymous

    бля дівчатка ви реально заєбали вже , завідуйте молча , самі ви колхоз ,ви там не бували навіть в залі не те що на сцені , а ще маєте совість відкривати рот ... щось не подобається попрошу зовсім не писати коменти .. наприклад ми готовились довго до фешен і що могли те й показали з переживаннями великими ... тому давайте дівчата будите розумнішими і не будите осуджувати учасників
  • Anonymous

    бля дівчатка ви реально заєбали вже , завідуйте молча , самі ви колхоз ,ви там не бували навіть в залі не те що на сцені , а ще маєте совість відкривати рот ... щось не подобається попрошу зовсім не писати коменти .. наприклад ми готовились довго до фешен і що могли те й показали з переживаннями великими ... тому давайте дівчата будите розумнішими і не будите осуджувати учасників
  • Anonymous

    Тихо в темі. Значить послухали, поїхали таки садити бараболі. Ато сраки повідрощували і паті їм подавай!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up