Депутат Хмельницької обласної ради Сергій Лабазюк послав журналіста на…

Депутат Хмельницької обласної ради Сергій Лабазюк послав журналіста на…
Піти на… та не займатися х…нею журналісту 33-го каналу Ігорю Мельничуку порадив депутат Хмельницької облради Сергій Лабазюк на прохання дати коментар.

 - Ігор, не займайся х…нею, а то будеш пиз…ений. Йди на х... – відповідає журналісту Сергій Лабазюк, у святковій вишиванці, 23 серпня, на Дні міста у Волочиську.

Роздратування чинного депутата Хмельницької обласної ради та кандидата у народні депутати викликало прохання прокоментувати ситуацію з ремонтом автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляна -Тарноруда, яку виконує підконтрольна депутатові фірма.

- Розслідування полягало у спробі закупити матеріали, які йдуть на облаштування доріг, в – пояснює «посланий» Ігор Мельничук. – Я закупив 2 відра асфальту у комунальників міста, є відео, а також закупили 2 відра щебеню у фірми, яка підконтрольна Лабазюку і виконує роботи згідно тендеру... Підійшов до нього за коментарем…

Відео дня
bject width="420" height="315">

Розмова на відео:

23 серпня 2012 року. 12:09. м. Волочиськ. Хмельницька область. В кадрі - Мельничук Ігор, журналіст ДП ДТА "33 канал". Лабазюк Сергій Петрович - депутат обласної ради, директор ПП ААграрна компанія - 2004, кандидат в депутати до ВРУ по 188 округу.
Суть питання - в ході журналістського розслідування було закуплено 2 відра щебню у фірми, яка виграла тендер та проводить поточний ремонт автомобільної дороги Волочиськ-Зайчики на відрізку дороги Поляна -Тарноруда. 

Детальніша версія розслідування. За словами журналістів, нечисті на руку підрядники розпродають будматеріали, призначені для ремонту дороги. Як заявив на відео Сергій Лабазюк, дорогу він ремонтує за власні гроші.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (79)
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79133936878 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79133936878 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    краще б взяв лопату в руки і допоміг би ямки засипати, а не бігав з відром пиздженого щебня по вулицях
  • Anonymous

    В даному випадку журналіст порушив журналістську етику,-не представився хто він є,звідки,для чого підійшов.А знімав усе прихованою камерою. То була приватна роозмова двох чоловіків!А в приватній розмові можна і в морду дати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up