Міліція у Хмельницькому шукає "відморозка", який на вулиці арматурою розтрощив жінці голову

Міліція у Хмельницькому шукає "відморозка", який на вулиці арматурою розтрощив жінці голову
Міліція Хмельницького розшукує 43-річного хмельничанина Володимира Загору, який 7 січня арматурою побив жінку.

Близько сьомої години ранку 7 січня чоловік неподалік другого під’їзду будинку № 28/2 по вулиці Водопровідній у Хмельницькому металевою арматурою побив жінку, яка прямувала на роботу.
- Від отриманих тілесних ушкоджень вона втратила свідомість та перестала подавати ознаки життя. Надалі підозрюваний, вважаючи, що спричинив смерть жінки, заволодів її особистими речами та зник з місця події. Потерпілу у важкому стані каретою швидкої медичної допомоги доставлено у реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні, - йдеться у повідомлені прес-служби обласного управління міліції.
Лікарі виявили у потерпілої важку черепно-мозкової травму, забої головного мозку важкого ступення, множинні скальпованні рани волосяної частини голови, травму правого ока та переломи обох рук. Правоохоронці просять усіх, кому відоме місце перебування підозрюваного повідомити їх за телефоном (0382) 65-12-74 або прийти до Центрального відділку міліції Хмельницького по вулиці Кам'янецькій 65.

Підозрюваний:
Загор Володимир Георгійович
43 роки, уродженець міста Рівне, проживає у Хмельницькому по вулиці Проскурівського Підпілля 203, квартира 42. Раніше судимий за аналогічні злочини.

Відео дня
>Саме у цьому дворі чоловік побив жінку

Сліди крові досі є перед під'їздом

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (22)
  • Anonymous

    походу ПЖ , но еще могут 15 но врядли

    Anonymous reply Anonymous

    пж

    Anonymous reply Anonymous

    Це дуже слабке буде для нього покарання. На людський самосуд треба його вітдати.
  • Anonymous

    Цікаво скільки йому дадут заце, і був вже суд?
  • Anonymous

    вчора був похорон...(((
  • Anonymous

    цей відморозок працював тренером по футболу з дітьми з ружичної.Куди дивився директор? неясно............
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up