Народний бренд-2012: Обирайте найкращі підприємства Хмельницького!

Народний бренд-2012: Обирайте найкращі підприємства Хмельницького!
Вже вп'яте газета «Діловий тижневик «ВСІМ» проводить акцію «Народний бренд». «Народний бренд» - це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс проходить під девізом «Обираєте Ви – «ВСІМ» нагороджує!»

Нагорода «Народний Бренд» означає: більшість жителів міста надає перевагу саме цим товарам та послугам! Аудиторія цієї акції – повнолітні мешканці нашого міста. Адже саме вони віддають свої голоси за найкращий на їх думку, товар чи послугу.

Це нагода для кожного споживача проголосувати за те, що він любить,знати, що до його думки прислухаються і неодмінно візьмуть її до уваги. А для кожного з учасників - це загальнонародне визнання його продукту, який є воістину найвищою нагородою.

Серед всіх відвідувачів сайту, що візьмуть участь в голосуванні за НароднийБренд 2012, будуть розігруватись більше 50 різноманітних цінних подарунків. Голосуйте за кращих! Ваша думка надзвичайно важлива для нас!

Відео дня
>Шановні учасники рейтингу!
Звертаємо Вашу увагу на те, що голосування за кандидатів відбувається двома шляхами, а саме: через інтернет – ресурс brand.20minut.ua, та шляхом заповнення анкет, надрукованих в газеті «ВСІМ» (анкети приймаються в редакції газети «ВСІМ» за адресою: проспект Миру, 69, 3 поверх ТЦ «Ріко»). Останній день голосування та подачі анкет – 18 грудня 2012 року до 18.00. Нагородження переможців відбудеться 20 грудня. Усі подробиці за телефоном: 78-98-38, (067) 800 87 09.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Не продумали вариант того, что в голосовании из предложенных номинантов случаются дубли. Ведь можно было взять к примеру службы такси города и перечислить изх все, чтобы не было таких случаев, когда в "голосовалке" есть служба 777-777 и служба 777777. По сути - одна и та же контора. Нечестно, господа хорошие. Зачем позволять добавлять своих номинантов пользователям, без всякой премодерации? например парикмахерская "У дяди Васи" вряд ли есть у нас в городе. А вот в списках салоном красоты есть. Стебутся..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up