Під Хмельницькою міською радою відбуваються сутички регіоналів та прихильників Валерія Лескова (ОНОВЛЕНО)

Під Хмельницькою міською радою відбуваються сутички регіоналів та прихильників Валерія Лескова (ОНОВЛЕНО)
Наразі перед майданчиком біля Хмельницької міської ради знаходяться близько трьох сотень людей. Час від часу виникають сутички. Міліція розбороняє.

 

 

Люди стоять попід руки та блокують вхід до ради. Це прихильники секретаря міської ради Валерія Лескова, які вийшли на його захист.

Відео дня
>
Раніше, о 9:30, вони влаштували мітинг на підтримку секретаря міської ради. Вони кричали: «Геть руки від секретаря міської ради та від мера!»


Пізніше, близько 10:00, на майдан підтягнулися прихильники Партії регіонів. Вони йшли, піднявши близько півсотні прапорів. Вони кричать у гучномовці «Ганьба!», «Янукович наш президент!», «Геть міську раду!». Виникають сутички.


Кілька разів виникали сутички з головою Хмельницької міської організації Партії регіонів, депутатом міської ради Анатолієм Собко. Його відштовхували, але, тим не менш, він стоїть і у гучномовець вигукує гасла «Ганьба!», «Янукович наш президент!», «Геть міську раду!».


Наразі вхід до міської ради заблоковано. Прихильники Лескова не пускають нікого. Це люди переважно старшого віку. Їх близько десяти чоловік. Є ще невеликий кордончик з п’яти людей. Фактично, між цими людьми стоїть міліція.


Наразі невідомо, чи відбувається дев’ятнадцята сесія Хмельницької міської ради.


Поки що нікого не побили. Міліція тримає все під контролем. Сутички періодично виникають. Люди синхронно кричать «Ганьба!».


На місці події працюють наші журналісти. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

 

У приймальні міського голови повідомили, що дев’ятнадцята сесія Хмельницької міської ради розпочалася згідно з регламентом о 10:00. Кворум є, сесія правомочна. Лише деякі депутати відсутні. Представники Партії регіонів на сесію не з'явились.

 

Об 11:00 регіонали відступили та розійшлися, аплодуючи і вигукуючи «Ганьба!» «Янукович наш президент!». Близько тридцяти найактивніших залишилося біля міської ради.


Прихильники Лескова не залишили своїх позицій. Вони зали залишилася під стінами міської ради.


Засідання сесії продовжується.


У прес-службі Хмельницької міської ради повідомили, що вчора члени громадської ініціативної групи подали заявку на проведення мітингу у підтримку секретаря міської ради Валерія Лескова та проти мовної політики.


Партія регіонів заявку на проведення мітингу подала із запізненням о 10:38. Під стінами міськради регіонали з’явилися ще о 10:00. Вони пояснили своє запізнення із поданням заявки тим, що двері до міськради були заблоковані і вони не змогли вчасно це зробити, кажуть у прес-службі. До речі, у заявці написано, що мітинг Партія регіонів збирається провести на підтримку голови Хмельницької обласної організації Партії регіонів і Анатолія Собко.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Anonymous

    для всей Европы уже давно не секрет кто сейчас при власти в Украине и что тут творится....

    Anonymous reply Anonymous

    ты прав. европа наконец то поняла, что нас уважать нужно. власть им показала - мы не африка. у нас свои интересы в европе есть. через пару лет они их увидят.
  • Anonymous

    Да згідний повезло регіоналам з нею! Колись звертався з питанням яке не хотів ніхто вирішувати, вона заставила вирішити- круто!!!
  • Anonymous

    Я б не сказал Милашка... Она мне Юлю напоминает, как схватит х....отпустит таких бы побольше... Только чёто этот раз молчала. Была б она не в регионах... Ораторству не занимать подруге а этот раз чего то скромничала

    Anonymous reply Anonymous

    не булоб свободи в міській раді сесію зірвали. не можуть бютівці тягатися з партієї регіонів. як писав почесний президент Могилянки Свободу в парламент треба точно, бо інакше ригів не буде кому стримати.
  • Anonymous

    Буба, а с каких это пор жиды о жидах говорят? Смотри тебе твои второе обрезание сделают. Сегодня случайно был на этой комедии типа митинга. И знаете что больше всего убило? Кольгоферша. Видел ее последний раз лет 6 назад, тогда на нее еще можно было смотреть. А сегодня - монстр. Морда резиновая, от злости перекошенная, глаза противные, голос базарной бабы! Во что делает с бабой жажда власти и денег! Ужас! А все остальное комедия!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up