У Хмельницькому показали сни про Венецію

У Хмельницькому показали сни про Венецію
У хмельницькому ляльковому театрі показали ляльково-ілюзійно-ексцентричне шоу «Сни про Венецію». Актори у яскравих костюмах та ляльки у людський зріст показували фокуси, танцювали і співали.

- Ми недаремно назвали шоу ляльок «Сни про Венецію», - каже режисер московського театру «Отражение», режисер і художник вистави Борис Чернишов. – На одному з фестивалів ми показували його у постановці нашого театру. До нас підійшов член журі і сказав, що йому вже третій день сниться наше шоу. Так ми впевнилися, що правильно обрали назву.


Шоу «Сни про Венецію» у виконанні московського театру побачили глядачі 14 країн світу.


- У травні минулого року ми показали його на фестивалі «Дивень» у Хмельницькому, - каже режисер. - Тоді і вирішили поставити його тут. Серед усіх міст України ми обрали Хмельницький і з ним активно співпрацюватимемо.

Відео дня
>
Борису Чернишову було дуже легко працювати з хмельницькими акторами.


- Те, що ми зробили у нашому театрі за десять років, тут ми зробили протягом двох тижнів, хоча і доводилося працювати зранку до глибокої ночі, - каже режисер. – Новими для акторів стали великі ляльки, яких використовують у виставі. Їх вже не тримають у руках, а прикріпляють до ніг, голови та тулуба.


Вистава «Сни про Венецію» докорінно відрізняється від інших постановок хмельницького театру. Тут актори постійно знаходяться на сцені, а не за ширмою.
 

Перед виставою – показ малюнків та обов’язкові чарівні слова «Завіса відкривається – шоу починається!»

 

У виставі поєднані гумор, танці, спів, фокуси та перевтілення.



Закінчується дійство приємним сюрпризом – чарівник приносить у золотому мішку повітряні кульки і дарує їх маленьким глядачам.


 

 

Для того, щоб відчути атмосферу дійства, потрібно його побачити на власні очі... 

 

Репертуар лялькового театру на березень можна переглянути тут.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Anonymous

    Нам з дитиною також не сподобалася вистава. Немає сюжетної лінії, музика не для дітей а суцільне виття. Нам наприклад, більше подобаються вистави за участю ляльок - тварин (таких як "Троє поросят", "Солом'яний бичок"... де діткам зрозуміло що і до чого. А в цій виставі єдине, що сподобалося - це яскраві і гарні костюми акторів та кульки.
  • Anonymous

    ооооооооо сколько желчи. видать конкуренты ВСИМ пишут))))))а обвидениния такие себе. подумайте еще))))

    Anonymous reply Anonymous

    Ешка рулит!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonymous

    Точно. Нормальные журналисты сюда не идут, а школота пишет всякий бред.
  • Anonymous

    Тупорылые писаки газеты Всим..Набрали малолеток с улицы, а те пишут всякую хрень.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up