У хмельницькому Harlem Shake запалює 60-річна прибиральниця

У хмельницькому Harlem Shake запалює 60-річна прибиральниця
У Хмельницькому зняли кліп на «Harlem Shake». У ньому взяли участь 30 клаберів. Головну роль зіграла 60-річна прибиральниця клубу баба Валя.

- Жінка завжди дуже активна, каже, що з нами вона помолодшала. Її люблять всі клієнти. Це «настрій нашого клубу», - каже організатор зйомок Вадим Gipsy. – Бабу Валю, як її по-доброму всі називають, не довелося вмовляти для того, щоб вона взяла участь у зйомках. З нею було менше дублів, ніж з іншими людьми.


Разом з головною героїнею у кадрі танцюють 30 чоловік. На передньому плані виділяється хлопець з вентилятором. Це танцівник клубу.


 

Відео дня
>

- Під час вечірки я пояснив людям, що від них потрібно, потім на великому екрані увімкнули декілька вдалих відео на сингл «Harlem Shake», - каже Вадим Gipsy. - Люди подивилися і зрозуміли, що їм потрібно лише одноманітно рухатися. Рухи вони вигадували самі.


Тих, хто не хотів брати участь у зйомках, попросили сісти так, щоб їх не було видно у кадрі.


- Але вони не сумували. Це було ще цікавіше, ніж шоу-програма, - каже Вадим Gipsy.


Костюми організатори зйомок надали з реквізитів закладу.


- Хто що хотів, те й одягнув, - каже Вадим Gipsy. - Порадувало те, що незнайомі люди допомагали одягатися один одному і вигадувати образи.


Для кліпу необхідно було зробити два дубля по 15 секунд. Загалом, півгодини зйомок, протягом яких вдалося зробити 10 дублів, пройшли весело.


- Навіть ті люди, які не брали участі, добре повеселились. Кожен дубль танцювали по-різному. Ми обрали той, що був на нашу думку найцікавіший, - каже Вадим Gipsy. – Найскладніше було виставити світло так, щоб і знімати можна було і щоб видно було, що це нічний клуб. З людьми проблем не було.


Зйомки кліпу обійшлися у менш, ніж тисячу гривень. Це робота оператора і костюми.


- Ми зробили це не з комерційною метою, а для людей, які бачили кліп і хотіли б взяти у ньому участь. Тепер вони зможуть подивитися на себе і показати знайомим, - каже організатор зйомок. 

Трохи історії: Harlem Shake (буквально перекладається з англійської як Гарлемський струс) — інтернет-мем, що виник в результаті популярного відеоролика, завантаженого 2 лютого 2013 року на YouTube, п'ятьма австралійськими підлітками.

Ролик зібрав  2,5 мільйонів переглядів за перший тиждень. Відразу після цього в інтернеті з'явилися десятки наслідувальних роликів. Вважається, що це перший інтернет-мем, який став не менш популярним, ніж Gangnam Style.

Суть танцю полягає в тому, що в перші 14 секунд ролика танцює одна людина в головному уборі (зазвичай шоломі або масці), тим часом інші люди зайняті рутинною роботою, після чого всі люди в костюмах (або без) танцюють чи роблять хаотичні рухи, приймаючи незвичайні пози. Ролик триває завжди ~30 секунд.

У музичному супроводі завжди використовується уривок з синглу «Harlem Shake», яку виконує американський музикант Baauer

Через 9 днів після завантаження оригіналу, в інтернеті було завантажено більше 11000 роликів Harlem Shake, а сумарна кількість їх переглядів склала 44 мільйонів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Then finally, as you are Traditional the best way to little girl, it's to see the parents or guardians ahead. This will be used in some of very different benefits. ???????? ??? ??
  • Anonymous

    Interessante Homepage. Das Design und die nuetzlichen Informationen gefallen mir besonders.| ??????? ??????
  • Anonymous

    Вопрос.ПОЧЕМУ НИКТО ЛУЧШЕ СДЕЛАТЬ НЕ МОЖЕТ?? ДА ВОБЩЕ ХОТЬ КАК ТО?
  • Anonymous

    952WHb , [url=http://mnfntbgkhtpf.com/]mnfntbgkhtpf[/url], [link=http://fmdzowyuzoyu.com/]fmdzowyuzoyu[/link], http://mcrjghgjsoxs.com/
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up