Худнете? Google вам на допомогу

Худнете? Google вам на допомогу
Багато хто з вас раніше вже намагався вирішити проблему з надмірною вагою. І, мабуть, не вирішили. Тобто ваш досвід схуднення під девізом "Сам собі дієтолог" не дав потрібного результату.

І зараз ви шукаєте інформацію або спеціаліста, які допоможуть вам в боротьбі із зайвою вагою. Найчастіше люди намагаються схуднути, дотримуючись порад: не їсти, заклеїти рот, більше сексу, менше кексу, не їсти після 18, монодієти, підрахунок і зниження калорій, розумні таблетки.

Спробуйте в Google набрати слово «схуднення». По цьому запиту одразу висвітлиться більше 438 000 сторінок, а на слово «дієта» – більше 209 000.

Тема схуднення і гарної фігури настільки актуальна і користується попитом, що всі соціальні мережі наповнені різноманітними групами на тему схуднення, правильного харчування та ідеальної фігури.

Відео дня
> Крім маси непотрібної інформації, в інтернет-мережі ви можете знайти і безліч корисних моментів. До прикладу, користуйтесь он-лайн калькулятором калорій, білків, жирів та вуглеводів, щоб підраховувати власне щоденне споживання. Це дасть вам можливість проаналізувати, що в вашому раціоні не так і що потрібно скорегувати. Дивіться фото- та відеоматеріали по виконанню вправ або проведенню комплексних програм. Фахові ведучі (тренери) розкажуть, де та в яких вправах задіяні ті чи інші м’язи, які помилки роблять новачки, виконуючи вправи в тренажерному залі та що дасть вам змогу отримати бажаний результат.

Якщо ви намагаєтеся харчуватися правильно, то це не означає, що їжа має бути несмачною.

Багато сайтів з рецептами здорових страв допоможуть вам урізноманітнити ваш раціон. Поради дієтологів, психологів, тренерів можуть змінити ваш погляд на, здавалося б, звичні речі. Вони дадуть зрозуміти, яким чином рухатися до своєї мети. І, насамкінець, популярні сьогодні  так звані «мотиватори» -  фото, відео, що нададуть вам віри у власні сили та будуть допомагати в  боротьбі з власною лінню та зневірою.

Ви можете вступати в групи в соціальних мережах по типу «худнемо разом», брати участь в он-лайн конкурсах на зниження ваги, виставляючи своє фото «ДО» та працюючи над неймовірним результатом «ПІСЛЯ». Для кожного це питання індивідуальне і окремим людям це дійсно стає в нагоді.

Та все ж, пам’ятайте, що не варто вірити будь-якому сайту чи пораді. Довіряти слід тільки професіоналам. При виборі сайту, порадами якого ви будете користуватися, зверніть увагу на відгуки його відвідувачів, а також на досвід фахівця, який радить ту або іншу дієту. А найкраще - виходьте з режиму он-лайн в оф-лайн, знаходьте собі друзів в тренажерному залі, підбийте колег на правильне харчування, і  результат не забариться.

Всі подробиці проекту "60 днів навколо талії" читайте тут

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР ПРОЕКТУ

                                  пров. Ювілейний, 180

                            тел. 740-750, (097) 060-55-50

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up