4 весілля – перемогли хмельничани Олег і Інна (ВІДЕО)

4 весілля – перемогли хмельничани Олег і Інна (ВІДЕО)
У телепроекті «4 весілля», де чотири наречені відвідують та оцінюють весілля одна одної, кращим стало весілля хмельничан Ярових. Молодята зізнаються – шоу задоволені, а на перемогу не розраховували. Тепер закохані поїдуть в Арабські Емірати.

 Олег і Інна влаштували творче весілля – з мажоретками, танцювальним флешмобом, хенд-мейдом та безліччю цікавинок. Святкування обійшлося у 80 тисяч гривень.

- Наше весілля було останнім з чотирьох, а за практикою першого сезону вони не виграють, тому що учасниці наприкінці занижують бали, - каже Інна Ярова. – Звичайно, хотілося перемогти, але ми не були впевнені, що дівчата наше весілля визнають кращим. І я на це не зважала, просто була щаслива через те, що вийшла заміж, що у нас відбулося таке чудове свято. Але перемога – і це просто неймовірно.

Відео дня
>Домовилися не псувати
- Ми задоволені участю, - розповідає Олег Яровий. – Хоча, звичайно ж, переживали. Особливо, коли Інна мала їхати на перше весілля. А батьків наше рішення взяти участь у проекті взагалі спочатку шокувало.
- Мама відразу спитала – а можна відмовитися? – сміється Інна. – Я кажу – ні, вже пізно. І батьки нас підтримали, взялися допомагати, щоб все було ідеально.

Наважитися на участь у проекті було не складно, кажуть молодята. І Олег, і Інна працюють у рекламних агенціях, а тому приваблива пропозиція відвідати кастинг не залишила їх байдужими.
- Вудочку закинув Олег, - розповідає Інна. – Дивилися телевізор, був анонс, і він запропонував – давай заповнимо анкету нареченої. Отакі ми «жертви реклами».

Готуватися до весілля, яке відбулося 4 серпня, почали ще взимку.
- Я взагалі дуже переживала, - розповідає Інна. – Надивилася як дівчата сварилися, там жах був! Але мої «колеги» виявилися нормальними. Ми домовилися, що не будемо псувати весілля одна одній. З двома я досі переписуюся, підтримую зв’язок.

Бірюза і флешмоб
Олег і Інна живуть у Києві, але весілля влаштували у рідному Хмельницькому. На весіллі, яке молодята відзначали у ресторані «Веселка», було 114 людей. Дату, 4 серпня, обрали невипадково, оскільки рівно рік тому Олег зробив коханій пропозицію.

Весілля молодята влаштували у блакитно-бірюзових тонах.
- Ми радили дотримуватися гостям дрес-коду, – розповідає Інна. – Це не банальний колір, і це мій улюблений колір. Мої дружки пошили собі однакові сукні, які відрізнялися лише відтінком – вийшло оригінально.

Ще одним сюрпризом вечора став флешмоб.
- Ми з подругами домовилися, вивчили кілька простих рухів, - каже дівчина. – Але коли почали танцювати, то всі дівчата в залі стали повторювати за нами. Це було несподіванкою, дуже приємною несподіванкою!

До першого танцю наречені поставилися особливо відповідально – адже Олег займався бальними танцями, і тому від пари очікували чогось неординарного.
- Він мене муштрував, - сміється Інна. – Танцювали до втрати пульсу. Цілий день, до ночі, в останній вечір перед весіллям… В нас було творче весілля. І мені здається, ми повністю його реалізували. Всіх гостей зустрічали два величезні M&M'sи, я шалена фанатка. Багато ми з Олегом самі робили – всілякі хенд-мейдові штуки.

Поїдуть в Емірати
Перед власним весіллям Інна побувала на параді наречених у Сєвєродонецьку, на святі у Знам’янці та на морському святкуванні у Феодосії.

- З кожним весіллям я переконувалася, що наше свято зможе вразити учасниць, що є моменти, де ми як пара, дійсно сильніші, - пояснює Інна. – Але, насправді, перемагає не та учасниця, чиє весілля було об’єктивно кращим. Все залежить від того, наскільки адекватні і чесні поставлять оцінки. Нам в цьому плані пощастило, хоча й була дівчина, яка ставила всім нулі. Дуже хотіла виграти, і в неї це майже вийшло – у нас різниця у кілька балів. Це, звичайно, неприємно було. Але в цьому суть передачі. І ми були до цього готові.

У подарунок молодята отримали путівку в Арабські Емірати.
- Я тільки вийшов з відпустки, а Інна змінила роботу, тож з відпочинком поки зачекаємо, - каже Олег. – Поїдемо, коли буде холодніше. Погріємося на сонечку. У нас багато мрій. Щось здійснюється, щось ні. Але найбільша – то подорожі. Мріємо про Мальдіви і Кубу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up