60 днів навколо талії. Щоденник Артура Літинського (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

60 днів навколо талії. Щоденник Артура Літинського (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Я учасник проекту "60 днів навколо талії". В своєму щоденику буду тримати читачів в курсі подій, які відбуваются на проекті.

9 квітня

Що я хочу сказати, залишилося 3 тижні проекту, шкода що так швидко летить час, до хорошого швидко звикаєш ....

А зараз про себе.
Ваги мене не перестають дивувати і радувати -  87кг,  навіть 86,6. Коли бачиш що є результат, на тренування ходиш з великим  задоволенням. Втома присутня, але не велика.

Відео дня
> Ще хочеться сказати що сауна і басейн теж дуже допомагають і знімають втому, ми вже були і в Фінської і в Турецькій, обидві подобаються, все круто! yes

Що ще радує, це початок сеансів масажів, скоро оцінимо їх.
Вдячний фітн
ес клубу "Акула"  за такий старт. Дуже добре придумали в газеті "ВСІМ" на рахунок такого проекту. Для себе я зрозумів, що не в якому разі не буду зупинятися, буду продовжувати займатися.

У двох словах, дуже класно, я задоволений усім.



Так само часто сиджу коли є вільний час, п'ю фреші і їм салатики в кафе в "Акули", зі своїми друзями ...
Там приємно, затишно і спокійно.

1 квітня

Звичайний день мій день складається от з такого раціону їжі:
10 - 00 - це каша гречана + куряче філе (або 2 варених яйця)
14 - 00 - легенький суп, + 2 кус. хліба
17 - 00 - йогурт + яблуко або фреш яблучний
18 - 00 - якщо ще хочу їсти, то їм яблуко або інші фрукти

Це приблизно. Так само присутні риба, печена картопля, салати.
Під час тренувань, в інший час приймаю їжу.

Тренування проходять на ура, результат як говоритися на обличчя.

На вагах у мене 87,9 кг.

Дуже порадували це заміри, які проходили нещодавно.

Настрій дуже гарний, бажання зупинятися не має. Звичайно, трохи відчуваєтся втома, тому що почалися вже кожен день тренування (це три силових на тиждень, дві кардіо і одна забійна це фіттренінг, 2 в 1)

27 березня

Сьогоднішній день дуже порадував. Все почалося з того, що я вже після хвороби  приступив знову до тренуваньyes

Вважко після довгої перерви. Важко давалися деякі вправи, але є свої плюси, встав на ваги побачив -1 кг, за тиждень. І це без тренуваньyes Дуже здивувався, на даний момент важу 88,4 кг. Так само дізнався новину: тепер в спортзал будемо ходити кожен день. З одного боку добре, з іншого велике навантаження. Зробив для себе висновок, пропускати і хворіти не можна, так як важко нагнати пропущене.

25 березня

На превеликий жаль, захворів вітрянкою і не можу вийти з дому вже тиждень.sad

Дуже сумую за тренуваннями, їх пропустив 3 штуки, але все одно контролюю себе в харчуванні, думаю вже в п'ятницю буду знову в бою.

15 березня

Почалося все з того що на вагах я побачив 89,6 кілограм, це додало ще більшого бажання працювати. Виклався сьогодні на повну. Тіло потроху входить в тренувальний режим. Попереду нас чекають жорсткі тренування -  це у неділю – кардіо-тренування, а в понеділок, тренер пообіцяв сюрприз. Посміхаючись, сказав що б ми готувалися. Ну і звичайно так само чекаємо вівторка, це буде 2-х годинна турецька сауна.

13 березня

На тренуванні тренер дав ще трохи більше навантаження, дивився як ми з ним впораємося, все вдалось, з кожним заняттям ми працюємо все більше і більше. Якщо це біг, то +2-3 хв, якщо це присідання, то +5, все вдається, але через силу. Поки йде все добре, з'являється бажання відвідувати фітнес клуб все частіше і частіше, оскільки на вагах кілограми йдуть в низ.

12 березня

Сьогоднішній похід у сауну підняв настрій, і трохи зняв втому. Дві години фінської сауни + басейн -  це дуже круто, чекаємо завтрашнього тренування.

11 березня

Тренування проходили вже краще, тому що не боліли м'язи.  Поступово тренер додає навантаження, дивиться за нами, контролює як навантаження впливає на нас. На кожному тренуванні  тренер переглядає щоденник харчування, контролює що ми вживаємо, робить зауваження. Зявляється настрій і стимул коли дивишся на себе в дзеркало, тому що вже помітно як трохи змінюється тіло.

6 березня

Другий день тренувань.

Другий день почався з того, що  все дуже болить. Було важко виконувати вправи, але все одно доводилось все виконувати. Цього разу наш тренер дав трохи більше навантаження , а саме тренування тривало на 10 хвилин довше.  Настрій поки що гарний, чекаю наступного заняття.

4 березня

Перше заняття пройшло добре, навіть можна сказати відмінно, тренер контролював нас від початку і до кінця тренування, не відходячи від нас ні на крок. Показував як правильно виконувати ту або іншу вправу. На перший погляд все здавалося просто, але коли ми перейшли до 3 тренажера, я відчув як почали боліти м'язи. Вони не звикли до такого навантаження, оскільки раніше навантаження на них не було взагалі. Після першого тренування залишилися хороші позитивні емоції.

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР:

                      пров. Ювілейний, 180

                 тел. 740-750, (097)060-55-50

Коментарі (26)
  • Anonymous

    В твоем юном возрасте к сожалению у тебя уже хватает недоброжелателей, по этому не обращай внимание. Здесь подстрекателями и хамами вполне могут быть твои старые "знакомые", так что советую отвечать только тем людям которые ведут нормально переписку и действительно интересуются полученными результатами. Удачи.

    Anonymous reply Anonymous

    спасибо, так и делаю, не обращаю внимание, да к статье вполне могут быть старые "друзья", ну это их право такое писать, еще раз благодарствую за поддержку.
  • Anonymous

    Артур, посмотрите, как общается Светлый, и какая у него поддержка. Так то не нужно обижаться на замечания, а брать их на вооружение).
  • Anonymous

    Артур, Вы молодец, несмотря на болезнь, смогли продолжить тренировки!Хочу пожелать Вам достичь поставленной цели, но главное - пусть спорт станет Вашим другом по жизни!

    Anonymous reply Anonymous

    спасибо большое, я думаю так и будет, не хочу и не буду останавливаться...
  • Anonymous

    Где понты? Вообще-то принято отвечать на вопросы. Тебя человек нормально спросил. А у культурных на вопросы принято отвечать.

    Anonymous reply Anonymous

    а я нормально ответил, а кто как воспринимает это уже его проблемы, и причем там вообще понты,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up