60 днів навколо талії. Щоденник Наталії Прокопюк (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

60 днів навколо талії. Щоденник Наталії Прокопюк (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Я мрію отримати гарну фігуру і змінити гардероб. Чи вийде в мене? Читайте у моєму щоденнику.

20 квітня Субота

Відео дня

Хоча на фітнес я хожу не перший рік, та лише вчора спробувала, що таке "кругове" тренування. Там було все - і фітболи і метболи, біг з гантелями, степ. Важко сказати чи мені сподобалось))) Але те, що я втомилась, то це однозначно. Сьогоднішні 2 тренування, ще більше додали втоми, але така гарна погода на вулиці, що ще вирішили прогулятися містом із Танею Рудчук.

Неділя - заслужений вихідний.

 

17 квітня. Середа.

 

 Приємно спостерігати, що родини наших учасниць не тільки підтримують їх вдома, але й приходять з ними на тренування. Таня Маляр часто навідується до Акули з дочкою Машею. Дівчина на собі відчуває усі ті навантаження, що доводиться "терпіти" її матері. Наталочка Хальнова також прийшла зі старшою дочкою Дашею. Мені завжди подобалось, коли на тренування ходять цілими родинами.

 

14 квітня.

Субота видалась "жаркою", адже після двох тренувань по графіку, ми ще виявили бажання відвідати "Зумбу" та трохи потанцювати. Це дійсно те тренування, яке мені підходить найбільше. Коли ти робиш, щось із задоволенням, навіть не дивишся на годинник тоді, і не відчуваєш втому. Година заняття пролітає як одна хвилина. ВІкторія - запалювала наші серця запальними ритмами сальси та бачати...

 

12 квітня 

Приклавши максимум зусиль, я пропустила лише 1 день тренувань. Почуваюсь прекрасно і готова уже далі продовжувати.

 

11 квітня, четвер

Ще із неділі почувалась я не дуже добре. Всіма засобами намагалась не захворіти, але сьогодні таки це сталось. Лежу вдома із нежиттю. Пропускаю тренування, але роблю все можливе, що б вже завтра бути в "Акулі".

 

10 квітня, середа.

Екватор тижня, можна і розслабитись після ранкового тренування в сауні.

 

А в мене так взагалі супер-мега релакс був сьогодні, який називається пінний масаж.

Після хамаму моє тіло вкрили пінкою, та професійні рухи масажиста змусили мене забути про все на світі)) Тут можна сказати подвійне задоволення, і розслаблення усього тіла і в той же час його очистка. Ну що ще потрібно жінці для щастя. 

 

09 квітня, вівторок

 

І знову експеремент від тренерів "Акули". На цей раз сумісне тренування із хлопцями.

 

До цього часу хлопці займались лише в тренажерці, тепер їм довелося відвідати функціональний тренінг від Ані.

Я думаю вона розвіяла їхнє уявлення про те, що фітнес це легко. Ну, а нам вже не звикати. 

07 квітня, неділя

5 тиждень тренувань позаду. За цей час ми досягли вже певних результатів. Познайомились із усіма тренарами "Акули". Кожен для себе визначився, що йому подобається, що ні, як в плані харчування так і в плані тренувань. Після суботнішньої зумби, я зрозуміла, що я обожнюю танці. Я отримала таке задоволення, що просто не передати словами. Година тренування пролетіла як одна хвилина, та я б не назвала це тренуванням навіть, це було, щось на зразок сплошного потоку позитиву та гарного настрою. Дякую велике ВІкторії за цей заряд бадьрості, це було те свято, якого я давно чекала. Сальса, ламбада, маренге............ танцюємо із задоволенням. I love Zumba Party. 

Неділя наш "законний" вихідний. колись був))) Добровольці зібрались в тренажерці і в цей день навіть. Тепер ми також "працюємо без вихідних". Залишилось 3 тижні до кінця проекту. Тренуємся "Нон-стоп".

02 квітня, вівторок

Новий тиждень - нові знайомства. Сьогодні фітнес з Оленою.

Знову новий тренер. Приємне таке тренування в танцювальному ритмі. Ну проооосто клас. Яка там втома, після таких запальних рухів.

 

01 квітня, понеділок

Уже місяць як ми на проекті. Екватор можна сказати. В суботу після двох тренувань підбили підсумки місяця, всіх переміряли та переважили.

Після цього я повернулась додому, та приміряла всі речі, котрі були на мене малі. Ну тепер майже все налазить. А це значить, що чудовий результат у мене. Але працюємо й надалі в ще швидшому ритмі. А тепер уже 12 тренувань на тиждень!!!

29 березня, п'ятниця

Сьогодні п"ятниця, а завтра зовсім не вихідний. 8 тренувань на цьому тижні вже позаду, завтра ще 2. 

Зате фігура стає все стрункішою.

І це вже навіть стали помічать, люди які працюють у сусідніх офісах. Роблять компліменти і спостерігають за моїми успіхами. Знайомі читають мої щоденники і дивляться випуски передачі з нашою участю на 33 каналі, телефонують сказати, що я молодець. Подруга з Києва сказала, що я приклад для неї.  Дуже дякую всім за величезну підтримку!!!!

25 березня
Уже зранку я згадувала Наталію, з відомих причин. smiley Тіло знову болить. Та мені не звикати, у тренажерці цей біль заглушиться новими
навантаженнями. Знову і знову нові вправи від Славіка.

Цікаво чи буду завтра я його згадувати.

24 березня
Понеділок день важкий, але тільки не для мене.wink  Ще на тому тижні нам видали новий графік тренувань. Ні хвилини відпочинку тепер. Якщо раніше у нас  було 5 тренувань в тиждень, то тепер їх аж 10. Ну що ж "Акула" зустрічай нас вдічі частіше - ми готові!!!


Приємно бачити радісні посмішки учасниць. Ну що ж вперед всі на
ранішній фітнес, а вже на 17.30 ми знайомимся із новим тренером
"Акули" - Наталією.

 
Пілатес - ось ти який не звичний))) ще й з елементами бодібеленсу і
йоги.  Так все повільненько робимо, але навантаження там хороше. От
таке у нас різноманіття тренувань.

22-23 березня
Тиждень видався зовсім важким, як фізично так і морально. Нам все
більше і більше додають навантажень. Тренер Славік все накидає нам
кілограми на тренажерах.

Настрій взагалі якийсь не зрозумілий. Будем
сподіватись, що це лише через погоду.
 

16 березня. Субота.
Субота. Такий прекрасний вихідний день. На вулицях майже немає людей та машин. Здається все місто відпочиває та спить, і тільки 4 учасниці проекту вже не сплять, бо о 8 ранку вони снідають.

На 10 збігаємось на тренування. Ось вам і вихідний.

14 березня.  Четвер.
В голові постійно крутяться слова з пісні: "И снится нам не рокот
космодрома". Нам також не рокіт сниться. Мені наприклад сниться торт, приблизно отакий

 і пиріг слойоний з грибами і сиром


Yummy, yummy як кажуть американці, а по нашому просто СМАКОТА.

Ну це все так, лірика. Насправді їм все те, що тренер прописав.

12 березня.

Підводимо підсумки минулого тижня. Я скинулааааааа не
скажу скільки, але більше за інших учасниць. Але це тільки початок і
рано радіти.

11 березня.

Понеділок почався із привітань нашої учасниці Танечки
Рудчук з днем народження. Замість святкового торту були святкові
апельсини. І вперед до праці! Тренер Аня зробила Танюшці подарунок у
вигляді супер мега запального тренування на степах. Степи я звичайно люблю, але все одно важко. Ритм тренування просто шалений. Отримую зауваження по харчуванню, тепер я вже виявлеться їм занадто мало і не "наїдаю" свої калорії. Одне тістечко може легко це виправити)))) Але чомусь зараз не до нього.

11 березня

Сказати, що цей тиждень був важким для мене – це нічого не сказати. Біль був настільки сильним, що навіть елементарна дорога до роботи, яка зазвичай займала 10 хвилин, тепер тривала близько 30 хвилин. Але після кожного тренування тіло звикало до навантажень. Тільки от не знаю, коли організм звикне до цієї їжі. Він здається у великому шоці від усього, що відбувається. Чому зникли звичні для нього солодощі??))) Овсянка – каша, яку я взагалі ніколи не їла раніше, тепер щодня у моєму раціоні. І взагалі мене мучить питання: Чому 100 гр. цукерок це так мало, а 100 гр. овсянки це так багато))) Дуже сподіваюсь, що я звикну, тому, що на даний момент, апетиту в мене взагалі немає.  Дуже радує атмосфера між нами учасницями. Здається, що ми знаєм одна одну вже давно. Ми всі підтримуємо одна одну, заохочуєм. Немає духу суперництва. Отже, вперед, не розслаблямось, попереду багато роботи.

 

06 березня

3 дні посилених тренувань, сауна, правильне харчування...

Моя кухня перетворилася на фабрику по виробництву здорової їжі. На столах лежать яблука, морква, апельсини, капуста. По всій квартирі запах печеної курки,  на яку я вже не можу дивитися, також як і на вівсянку.  Ритм життя настільки прискорився, що інколи ти вже не розумієш, який день тижня і що тобі треба робити.  Та не дуже-то весело вийти з сауни і йти ще на роботу.  Але взагалі мені подобається. На тренуваннях завжди прагну посміхатися, хоч інколи буває важко.  Але я вірю, що чим далі тим легше мені буде.

27 лютого 2013

Отже, розпочнемо.

День, я б напевно назвала, «мінус» перший: анкету на проект відправлено, співбесіду з організаторами пройдено. Справа залишилася за малим - отримати офіційне підтвердження, що я в проекті.
 14-00 збір у фітнес клубі «Акула». Всі в зборі: претендентів чоловік 15, директор фітнес клубу, представник газети «Всім» Олена, 33 канал. А ось і найцікавіше: нас по-одному викликають в кабінет директора. Там тренери задають свої «підступні» питання.
 Але коли мета поставлена нічого не страшно))). Хвилини або навіть години чекання зближують нас претендентів між собою. Ми вже мило обговорюємо те, хто як і коли худнув…


Оголошують результати.....
Ураааааааааааа! Я на проекті.
Ну от і все.. пора збиратися на заняття.
 

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР:

                       пров. Ювілейний, 180

                   тел. 740-750, (097)060-55-50

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Поздравляю всех участников с экватором проекта!!!!!! С пожеланиями достижения поставленной цели!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    и Вам того же, Александр
  • Anonymous

    Чекаємо на результати!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Результати вже є))

    Anonymous reply Anonymous

    Ты умничка! Уверенно идешь к цели

    Anonymous reply Anonymous

    Спасибо! Стараюсь изо всех сил
  • Anonymous

  • Anonymous

    НЕ РАССЛАБЛЯТЬСЯ!!!

    Anonymous reply Anonymous

    НУ ЧТО ВЫ. КАК МОЖНО.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up