60 днів навколо талії. Щоденник Тетяни Маляр (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

60 днів навколо талії. Щоденник Тетяни Маляр (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
«Маєш зайву вагу і мрієш позбутись її? Заповнюй анкету, та бери участь у проекті «60 днів навколо талії» - так газета «Всім» дала можливість зробити цей крок із фахівцями.

 

16 квітня

Сьогодні Славік, як завжди, збільшив кількість підходів і повторів.

Відео дня
> Ледве перевели дух (а ми його переводили у кафе з чаєм і фрешем)

- фітнес з Оленою. Заняття, проведене з урахуванням нашої фізичної підготовки, пройшло комфортно й ефективно. Додому поверталась у гарному настрої, сповнена енергії. Чи то погода так впливає, чи то "Акула" вміє створювати відповідний настрій?smiley

13 квітня

Сьогодні знов нове тренування - йога. Разом із сенсеєм В'ячеславом ми намагалися привести себе в норму не тільки фізично, але й духовно.

Йога вчить нас керувати своїм тілом, сприяє позбавленню від шкідливих звичок, а так само стресу і зайвих кілограмів, вчить забувати про проблеми і розслаблятися. Усі ці результати можуть бути досягнуті тільки за умови регулярності занять йогою.

Анекдот на тему:
Одна подруга говорить іншій: 
- Ось ти весь час нігті гризеш? Напевно це у тебе від нервів... Займися йогою. І відвикнеш від цієї безглуздої звички. 
Зустрічаються через деякий час. Подруга бачить: у тієй нігті на руках стали ідеальні, запитує: 
- Ну що, допомогла йога? 
- Ну як сказати? І так і ні. Зараз спокійно до ніг дістаю...

10 квітня

Ми так старалися на функціональному тренуванні з Анею, що "Акула" зробила нам шикарний подарунок - пінний масаж у хамамі! Спочатку нам зробили пілінг з мильною піною, потім - масаж із сумішшю масел. Море задоволення й відчуття, наче заново народилася! Я зрозуміла, що масаж - чудовий спосіб схуднути, особливо для масажиста)))

8 квітня

Ви чесно працювали всі 12 тренувань? yes Отримайте бонус від тренерів - недільне кардіотренування з Вадимом smiley

Раніше я думала, що Славік нас навантажує максимально! Виявилося, що навіть після "неможливо" ми працюємо.

У суботу здавалося, що більше калорій, ніж на zumba-party неможливо спалити. Укотре "Акула" здивувала професіоналізмом.

Сьогодні на сніданок ледве заставила себе встати, та, знаючи скільки енергії потрібно на заняттях з Анею, "із задоволенням" з'їла вівсянку))) Та Аня - майстер своєї справи, уміє перетворити хандру на задоволення, позбавить ліні, зарядить енергією!

6 квітня

Учора Наташа казала, що стретчинг нам потрібен, бо ми добре попрацювали над спиною напередодні. Сьогодні я зрозуміла, що Наташа і Аня готували нас до zumba-party)))))))) Це танець-фітнес під енергійну музику. Усі рухи нагадують танець, хоча насправді є розробленим комплексом на певну групу м'язів. Ми не тільки спалювали зайві калорії, а також вчилися танцювати деякі елементи з таких популярних зараз танців, як Сальса, Меренге, Фламенко, Бачата й ін. Заняття вийшло цікавим, ефективним і веселим!

5 квітня

Якщо ви хочете мати підтягнуте тіло, красиві м'язи і гарну розтяжку, поліпшити рівновагу й координацію рухів - вам необхідно прийти на наші заняття з пілатесу!

Тренери роблять акцент на якість, а не кількість виконання вправ. Ви подивитеся на можливості свого тіла зовсім по новому! На вечірньому тренуванні Наташа познайомила нас зі стретчингом. Це комплекс спеціальних вправ, заснований на почерговому розтягуванні всіх груп м'язів і спрямований на збільшення еластичності м'язів і зв'язок, а також рухливості суглобів. Отже, через 60 днів ми будемо мати не тільки тоншу талію, але й гарне самопочуття)))

4 квітня

Тренування у Славіка пройшло як завжди - ще більша вага, ще більше повторів, нові зауваження по харчуванню.

Увечері ми знов у ритмі танцю, але з новим тренером Юлею боролися з зайвими кілограмами)))) Було весело спостерігати свій "танець" у дзеркалі, не все виходило, та ми наполегливо повторювали ще й ще))) Які б проблеми нас не хвилювали до тренування, додому ми завжди йдемо у гарному настрої, наповнені позитивною енергією))) 

3 квітня

Вкотре Аня нас здивувала новим фітнес-тренуванням: поєднання елементів східних єдиноборств і хореографії. Ми у ритмі танцю наносили удари по невидимому супротивнику, а заодно позбувалися втоми й зайвих кілограмів)))

А далі була релаксація в хамамі... Ми отримали таке задоволення, що навантаження на вечірньому тренуванні нас вже не лякало))))

30 березня

Якщо в понеділок до "Акули" їду з радістю, то сьогодні - невпевнено. Неділля була дууууже важка, адже тренувалися вже двічі на день. А на сьогодні у Славіка величезні плани - перше кардіотренування!

Аня, напевно, вирішила нас підбадьорити. Степи добре розігріли нас перед кардіо. Отже, на зважування ми йшли бадьоро. Не так нас порадували втрачені кілограми (-9,1), як зменшення об'ємів.

Та не встигли ми порадіти отриманим результатам, тренери нам додали ще два тренування!!! У нас все вийде!!! Сподіваюся...

26 березня

Сьогоднішнє тренування вкотре підтвердило слова Славіка, що це нам "не пиріжки їсти"smiley

Більша вага, більша кількість повторів, нові вправи - я знов відчула м'язи. З'їсиш малесеньку гірочку цукерок - моментально все на боках. Місяць виснажливих тренувань - ледве-ледве вага рухається донизу. Чи захочеться мені ще коли-небудь цукерок?  Вже і дозволених кураги з інжиром не хочеться, адже знаю, скільки прийдеться це відпрацьовувати на тренуваннях. mail

25 березня

Сьогодні вперше два тренування на день. Нове на ранковому тренуванні - бодіфлекс. В основі гімнастики лежить поєднання глибокого дихання з виконанням вправ на збільшення гнучкості і зміцнення основних м'язових груп. Увечері - пілатес з новим тренером.

Дуже сподобалось, хоч і важко.

Також сьогодні моя донька вперше прийшла на тренування зі мною. Тепер моя сім'я підтримує мене не тільки з харчуванням, але й фізично. smileyyes

20 березня

Наташа в своєму щоденнику написала про свій сон з пирогом та тортом...

Що це порівнянно з моїм сном.... Сиджу я за столом, а на ньому гора, ні горища цукерок!!!!

Я розгортаю їх одна за одною... Чоловік дивиться: невже всі мої зусилля, боротьба за кожен грам пропадуть даремно?...  Я прокинулася в паніці, що таке могло трапитися))))) 

Мене підтримують всі, а чоловіку, дітям і мамі окреме ДЯКУЮ! Мені не потрібно спостерігати, як інші їдять заборонені продукти. Сім'я перейшла на здорове харчування, усі вже отримали чудові результати й безліч компліментів))) Мене підтримали і друзі, і колеги, і навіть просто знайомі))) Дуже приємно! Дехто, правда, дивиться на процес скептично, адже це мільйона спроба схуднути...

За ці два тижні було три дні народження і 8 березня - і я в мінусі. Зазвичай мої самостійні зусилля призводили до плюса після свят))) Безперечно, це заслуга тренерів. Мій погляд на харчування і спорт змінився кардинально.

Сподіваюсь, я зможу)))

18 березня

Зауважень щодо харчування все менше, навіть не пити після їжі стало не так складно як раніше. На тренуванні Аня вкотре нас здивувала: стріп-денс))) Почали ми невпевнено, зате після безлічі повторів ми виглядали чарівно))) На що ми іще здатні?))))

16 березня

Здавалося, ми вже все спробували на тренуваннях, але Аня щоразу додає нові вправи. За цей час у мене стали кращими гнучкість, розтяжка, сильнішими ноги. Головне, наполегливо працювати, не дуже себе шкодувати))) 

Не так швидко йдуть кілограми, зате об'єми радують)))

13 березня

На фітнесі, як завжди, було важко. Але у мене, здається, вже трішки виходить)) Далі нас чекав релакс у сауні! Ми отримали величезне задоволення! Басейн, водоспад, гідромасаж, більярд... Дві години промайнули непомітно. Залишився гарний настрій і море задоволення! Дякуємо "Акулі"! Відпочили чудово! Завтра з новими силами до спортзалу)))

12 березня

Ура!!! Перші результати є! Радіти рано, але так приємно))) Головне - не розгубити бойовий запал. Та хто ж нам дасть це зробити?))) Славік відразу ж показав огріхи у харчуванні, на тренуванні збільшив навантаження. Я знову вижатий лимон. Неймовірно хочеться пити. Розумію, що все залежить тільки від мене, наполегливо намагаюся виконувати вправи. Дуже важко позбутися кілограмів, які так легко прийшли...
Нас рятує командний дух. Адже дружні стосунки — це основа нашої команди. Ми підтримуємо одна одну порадами і щодо харчування, і щодо краси, і, навіть,  щодо мотивації. У нас мусить все вийти!!!

11 березня

Сьогодні ми перший раз працювали зі степами. Важко неймовірно! Багато незнайомих рухів і зв'язок. За тренером встигала інколи (мабуть випадково))))

Аня - молодець: заняття включає і степ, і пілатес, і йогу... Я схожа на вижатий лимон))) Сподіваюсь, що результати будуть, незважаючи на мою "неймовірну" фізичну підготовку)

09 березня

Сьогодні на тренуванні подумала, що без свят, мабуть, було б краще))) Але Аня, наш тренер, молодець - швидко привела нас до тями))) Це величезний плюс проекту: раніше я залюбки подивилася б телевізор, почитала б, а тепер - до праці)))

06 березня

Сьогодні тренер подивилася наші щоденники з харчування, зробила зауваження. Ніби-то все здавалося зрозумілим, а помилки є. Сподіваюсь, з часом це стане звичним способом життя. Тренування зарядило нас енергією та позитивом. Наш тренер Аня доброзичлива, терпляча та досвідчена. Мені дуже подобається різноманіття стилів тренування: покращуюється гнучкість, розтягуютьс м'язи, спалюються зайві калорії.


05 березня
Вночі я зрозуміла, що тренування пройшло не даремно. Кожен міліметр тіла відчувався. Проте життя є життя. Робочий день ніхто не відміняв))) А далі - тренажерний зал. Тренер розповів як правильно й ефективно виконувати вправи. Важкувато фізично, але після тренування настрій піднесений)

Постійно відчувається позитивний настрій в залі. Колектив і тренери класні.

04 березня
Перший день на тренуванні! Відчуття неоднозначні))) Ми з дівчатами обговорювали харчування, жартували щодо майбутнього тренування... Проте коли прийшла тренер і процес розпочався, перші хвилини здалися вічністю)))


До кінця тренування ледве дожила, але старалася не відставати від дівчат. Після тренування гордість переповнювала мене - нарешті я зробила крок до спорту! Ніколи раніше я не могла б уявити, що мені це сподобається, а тепер планую піші прогулянки)))

01 березня
Сьогодні ми прослухали лецію тренера про здорове харчування. Тільки тепер я зрозуміла, чому вага завжди поверталася та ще й приводила з собою декілька додаткових кілограмів. Я неправильно розуміла саму суть збалансованого харчування, переходила з дієти на дієту... Сподіваюсь за період проекту збалансоване харчування стане звичним і єдиним прийнятним)))
 

27 лютого

Не раз я замислювалась, що потрібно скинути зайві кілограми… Та ось перший крок до краси та здоров’я завжди відкладався на завтра, на понеділок, на «після свят»))) «Маєш зайву вагу і мрієш позбутись її? Заповнюй анкету, та бери участь у проекті «60 днів навколо талії». Так газета «Всім» дала можливість зробити цей крок із фахівцями. На співбесіді журналіст газети дала пораду – вийти з маршрутки раніше й дійти до роботи пішки. Це було так просто, але ж так ліньки))) А коли пройшла кастинг, зрозуміла, що лінощі тепер зайві. Дорога додому пішки – був мій наступний крок. Тренери фітнес-клубу «Акула» складуть нам дієту, допоможуть з тренуваннями. Це змінить у кращий бік наше тіло, а ми самі повинні змінити своє життя)))

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПАРТНЕР:

                    пров. Ювілейний, 180

                 тел. 740-750, (097)060-55-50

Коментарі (40)
  • Anonymous

    Скоро - финиш!Я болею за Вас, не подведите! Но главное - чтобы Вы поняли, что спорт необходим для нашей жизни, пусть не с такими нагрузками, но себя полюбить надо, ведь правда?!

    Anonymous reply Anonymous

    Да, правда... Жаль, что осознала это так поздно. Хотя... Вероятно, раньше мне просто не хватало мотивации. Я рада, что проект есть, благодарна, что попала на него. То, как изменилась моя жизнь, дает мне новую мотивацию. Я теперь не боюсь набрать лишние килограммы, я боюсь потерять то, что мне дает их потеря...
  • Anonymous

    Таня, с удовольствием читаю Ваш дневник, так жизнерадостно Вы описываете свои тренировки!Желаю Вам достичь цели под бдящим оком АКУЛЫ!

    Anonymous reply Anonymous

    Спасибо!!! Очень приятно))) Мы все ооочень стараемся
  • Anonymous

    Поздравляю всех участников с экватором проекта!!!!!! С пожеланиями достижения поставленной цели!!!!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Спасибо, Саш, взаимно!
  • Anonymous

    ти зе бест

    Anonymous reply Anonymous

    Дякую))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up