На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

На летовищі Хмельницького ганятимуть автолюбителі та професіонали (ОНОВЛЕНО)

У місті відбудуться змагання з автослалому «Race Party 6». На них завітають близько 50 автомобілістів з Хмельницького та всієї України. Переможців визначатимуть глядачі. 

Хмельницький вшосте прийматиме автогонщиків з різних куточків країни. Любителі та професіонали приїдуть, аби позмагатись у швидкісному спринт-слаломі. Для заїзду усі автомобілі розділять на 6 класів по 8 учасників у кожному.

- Змагання з спринт-слалому – це змагання на проходження умовної траси на швидкість. 3 класи будуть для автомобілів загального користування, тобто для тих, які використовуються людьми у повсякденному житті. Різниця між ними буде лише за об’ємами двигуна. Четвертий клас буде для автомобілів з повним приводом. І ще 2 класи будуть для автомобілів, які підготовлені для спортивних змагань. Також поділені будуть за об’ємами, - розповідає «ВСІМ» організатор «Race Party 6» Володимир Огойко.

Під час перегонів хмельничанам покажуть і виставку автомобілів. На ній представлять найкращі автівки Хмельницького та України. Найкращу з них визначать глядачі, які прийдуть на змагання. Між ними проведуть голосування.

Відео дня

- Люди голосуватимуть лише за автомобілі, які їм подобаються. У цьому змаганні не буде жодних класів. Також ми проведемо змагання з потужності авто звуку. Ми заміряємо потужність акустики в автомобілях нашого міста та області, які зареєструються на це змагання. Це буде замірятись спеціальним прибором, - каже Володимир Огойко.

Цього року організатори поставили обмеження кількості учасників, тому очікують близько 50 автомобілістів. За перший день вже зареєструвались 2 учасники зі Львова, 2 – з Івано-Франківська, по 1 – з Тернополя та Вінниці та 6 з Хмельницького.

- На минулих змаганнях ми приймали більше 40 учасників, з них 30 учасників було з інших областей. Більшість з тих автомобілів – це були автомобілі підготовлені до авто змагань. Були присутні чемпіони України з різних кільцевих та ралійних змагань. В цьому році теж їх запросили, - зазначає Володимир Огойко.

ОНОВЛЕНО: Змагання з спринт-слалому мали відбутися 29 травня на злітній смузі хмельницького аеропорту. Однак, за словами організатора змагань Володимира Огойка, їх переносять на червень. Точну дату та час повідомимо пізніше. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up