Біля ХНУ насмерть збили продавчиню

Біля ХНУ насмерть збили продавчиню
69-річна продавець кіоску на Інститутській загинула під колесами автомобіля. Водій "Пежо Партнер", здаючи назад, наїхав жінці на ноги, вона впала на землю і розбила голову. Від удару жінка загинула на місці.

- Це просто жах, - говорить "ВСІМ" місцева мешканка Марина. - Як можна було вбити людину? Він каже, що бачив її - то навіщо ж так сильно їхати? І тепер все, немає людини. 

Зі слів сусідки, хмельничанка торгувала хот-догами. Зранку жінка вийшла позамітати перед кіоском.

- Її сусідка каже, що вона її з собою кликала, але та відмовилася, бо щось там треба було ще доробити - а тут от таке сталося, - говорить Марина. - Дуже страшно. В мене тут діти гуляють, в'їзд сюди взагалі заборонено - але водії все одно їдуть і їдуть.

Відео дня

Як повідомили у ДАІ, наразі тривають слідчі дії.

- Водій "Пежо Партнер" проявив неуважність при руху назад, збив жінку насмерть, - говорить речник управління ДАІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк. - Буде відкрито кримінальне провадження, скоріше за все за ст. 286, ч. 2, порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили смерть потерпілого. Встановлюються усі обставини ДТП.

Якщо 29-річного водія визнають винним у вищевказаному злочині, то йому загрожує від 3 до 8 років за гратами.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Світлана

    Жаль, що через таких легковажних водіїв, гинуть ЛЮДИ.

    На мою думку амністують цього горе-водія також .

    А як же, Червонюк в пяному стані на пішохідному переході та при швидкості 120 км\год  вбив молодого хлопця і його амністували.

    Тепер у нас  є наглядний приклад і всі будуть опиратися на те.
  • Венгров Віктор

    ЯК НА МЕНЕ ТО ПЕЖО ПАРТНЕР!!!
  • Мотя

    Прибирала кажете? А як щодо того що під час цього процесу місце прибирання повинно бути огороджене знаками а працівник повинен бути в сигнальному жилеті? Питання хоч і трагічне але потребує всебічного дослідження.  І чи входило це в її обовязки як продавчині взагалі?

    Гриша reply Мотя

    Ви в курсі що рух заднім ходом в місті заборонений?

    PAL reply Гриша

    Гриша, ты написал новые правила ДР?

    Гриша reply Мотя

    Ви вкурсі що рух заднім ходом в місті заборонений?

    Мотя reply Гриша

    Перечитайте п.10.9 та 10.10 ПДР і не несіть охінею.
  • Ольга

    Якби це був мажор, то виправдали б.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up