Масштабна ДТП під Хмельницьким: бензовоз злетів з дороги (ОНОВЛЕНО)

Масштабна ДТП під Хмельницьким: бензовоз злетів з дороги (ОНОВЛЕНО)
Аварія сталася зранку 12 липня. Стоп-кадр з відеореєстратора
На трасі М-12 у напрямку Тернополя поблизу села Данюки зранку 12 липня зіткнулися два легкових автомобілі, вантажівка та автоцистерна, яка перевозила дизпаливо.

Причиною аварії є порушення правил 48-річним водієм "Міцубісі Грандіс", який вчинив обгін в недозволеному місці. 

Бензовоз від зіткнення злетів у кювет. У цистерні утворилася пробоїна. Аби пальне не спалахнуло, на місце викликали рятувальників. Дизпаливо відкачували протягом десяти годин, повідомляє прес-служба ДСНС у Хмельницькій області.

Відомо також, що у аварії є кілька постраждалих. Їх доправили до лікарні.

Відео дня

У соцмережах аварію обговорюють очевидці.

- Під бензовозом лежала ще одна фура, яка зупинилась на відпочинок. трішки далі у кущах лежав чорний мікроавтобус, який йшов за бензовозом. - пише Богдан Любінецький. - А винуватцем цього лиха став (нібито) білий (фіат) мікроавтобус, який втік з місця ДТП.

- Їхав там в 11 приблизно, то фура вже лежала і швидка грузила накритого простинью людину, грузили неспіша, - коментує Павел Правдылюк. - Назад їхав півгодини тому, то вже були крани, щоб підіймати фуру.

Наслідки аварії, зняті відеореєстратором. Відео з соцмереж

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Я проїжала там о 9:00,то бачила що лежала в низу легкова,на ній фура,і зверху бензовоз,і в декількох метрах ще одна легкова машина.Стояли декілька машин МЧС,Пожежних,і Швидких.В швидку машину садили чоловіка з перемотаною голово,років 50-ти.Потім їхала назад в 13:30,то там ще були даїшники,і викачували бензин з бензовоза,швидких вже небуло.І так дійсно в обід десь був дуже сильний дощ з градом(
  • Anonymous

    Вийшов на зустріч Мітсубіші при обгоні Фіата і від удару з бензовозом відірвався глушник і вдарив Фіата. Фіат зупинився допомагав водіям вантажівок але супрововоджував автобус і тому залишив місце ДТП але ДАІ його зупинили під Х-ким. Місце зіткнення знаходилось на смузі руху бензовозу це видно на фото і від цього місця є сліди на дорозі до Мітсубіші в кювет.
  • Anonymous

    Микроавтобус Фиат был остановлен возле Хмельницкого без повреждений и как раз он является прямым свидетелем аварии.
  • Anonymous

    Тогда, расскажи почему в кювет улетел "Мицубиси Грандис" и видно от места столкновения
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up