На Свободи "Volkswagen" зіткнувся з мотоциклом

На Свободи "Volkswagen" зіткнувся з мотоциклом

І водій автомобіля, і мотоцикліст порушували правила. Через це вони не роминулись на дорозі. Водій мотоцикла отримав травму шиї. 

Автомобіль "Volkswagen Tоuаrеg" та мотоцикл "Java" не поділили дорогу і влетіли один в одного. Аварія сталась вчора, 29 серпня, близько 20:30 на вулиці Свободи. 

- Автомобіль рухався у правій крайній смузі і хотів зробити розворот наліво. А мотоцикл рухався по лівій смузі і почав обганяти автомобіль. А той в цей пришвидшився. Тоді вони і зіткнулись. За правилами автомобіль мав перелаштуватись на ліву смугу, а мотоцикл їхати по правій, - розповідає "ВСІМ" речник управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. 

Мотоцикліста забрала швидка. Він травмував шию. Правоохоронці з'ясовуватимуть всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Батов Игорь

    і  таку ахінею несе речник поліціі?!

    з якого дива мотоцикл   повинен рухатись у правій смузі (вона зайната авто) який обгін по своіій смузі?(для речника це випередження) авто змінював смугу і повинен впевнитись в безпеці маневру

    Цимбалюк Андрій reply Батов Игорь

    по правій полосі потрібно рухатись коли вона вільна, а так як там їхав туарег то мотоцикліст перестроївся на ліву полосу, не розумію яке він порушення зробив!?

    Alex Smith reply Цимбалюк Андрій

    Може на перехресті по правій смузі можна лише повертати

    Цимбалюк Андрій reply Батов Игорь

    все вірно сказали, просто автомобіліст поважна особа, одразу зробив декілька дзвінків і спілкувався з поліцаями на "ти"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up