На Толстого 23-річний водій збив велосипедиста

На Толстого 23-річний водій збив велосипедиста
Фото зі сторінки Вікторії Середюк у Фейсбук
Аварія трапилася сьогодні, 1 липня, на вулиці Толстого. Водій автомобіля «JAK» збив 32-річного велосипедиста.
Як розповідає «ВСІМ» речник хмельницького обласного управління ДАІ, наразі поки точно невідомо, хто винен у ДТП.
- Це сталось навпроти військової частини, однак, чи це було на пішохідному переході чи ні, поки невідомо. Наразі з’ясовуються усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, - каже Андрій Лужняк.
Велосипедист отримав травми різного ступеня важкості. Його госпіталізували до лікарні.
Фото зі сторінки Вікторії Середюк у Фейсбук
Читайте також:
 
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    сьогодні біля радіозаводу велосипедист спокійно їхав собі на червоний перпендикулярно перетинаючи лінію руху пішоходів на зебрі
  • Bogdan Popadyuk

    Велосипедист тримайся!!!
  • Анонім

    Може і  не всі велосипедисти порушують ПДР, але  багато хто про існування останніх навіть не в курсі. Почитали б перед тим, як виїжджати з дому. Часто-густо їздять там, де пішоходи йдуть. Ладно, коли це діти на триколісному велосипеді. Але коли преться дорослий і ще й невдоволенно дзеленькотить, типу вступіть дорогу - це надто.

    Повсякчас бачу  велосипедистів, які переїжджають дорогу по зебрі. Ніби в них  важка 5-та точка і їм лінь зняти з сідала її. А в ПДР написано -тільки своїми ногами і вести поруч велосипед.

    Мовчу про те, що велосипедисти в основній масі - загадкові учасники руху. Ніколи не знаєш, куди поверне - бо відставити ручку в потрібному напрямку мало хто спроможний. Словом, біда та й годі. Потрібно і для велосипедистів права на керування видавать через МРЕО!

    Анонім reply Анонім

    Ну права - это слишком. Автомобилистам уже выдали...

    В основной массе - да, переезжают по пешеходному. Часто делаю замечания.

    p.s. ну и на фото без шлема, видать нечего защищать... Шлем, очки, перчатки - минимальный набор велосипедиста. Иметь каждый должен.
  • Анонім

    Не первый раз замечаю невнимательность журналистов "Всім'. На борту авто написано  JAC, а в статье FAW!!!  .

    Анастасія Бевз reply Анонім

    Дякуємо за Вашу уважність. Однак, велосипедиста збили на автомобілі "FAW", а "JAC" на фото, ймовірно, випадково. Очевидці фото робили у русі

    Шевченко Руслан reply Анастасія Бевз

    на машині JAC в тех паспорті FAW   китайці такі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up