На Зарічанський водій іномарки збив жінку на пішохідному

На Зарічанський водій іномарки збив  жінку на пішохідному
63-річна хмельничанка потрапила під колеса автомобіля на нерегульованому пішохідному переході.

За повідомленням Хмельницького обласного управління міліції, аварія сталася 30 жовтня близько 18:00. За кермом автомобіля  «Деу Ланос» був 56-річний місцевий житель.   результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької обласної лікарні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Правдолюб

    А може гальма якраз у той момент відмовили чи ще щось трапилось з автомобілем чи водієві погано тимчасово стало. Звісно, що з водія це не знімає відповідальності, але пішоходи також мають дбати про свою безпеку, бути обережними, навіть при переході на пішохідному. Вважаю, що по пішохідному можна переходити, коли пішохід ступив на пішохідний і автомобілі  зупинилися остаточно, щоб пішохід зміг безперешкодно перейти дорогу. А не думати, що пішохідний перехід це якесь чарівне місце, де чиняться чудеса.

    Ксенія reply Правдолюб

    Може не може,подивіться статистику за останній місяць по нашому місту.Який жахливий відсоток ДТП скоєнних на пішохідних переходах та світлофорах.Це просто в голові не вкладається,а жертвами стають літні люди ,діти.Вина у всьому -недосконале законодавство.Якби за такі порушення пожиттєво забирали права з повною компенсацією збитків-було б інакше.А в нас все безнаказанно.Водії в нас так"права купив,а їздити не купив".Вони просто не бачуть перед собою ні переходів,ні світлофорів ,ні людей. ВІД ДТП СТАТИСТИКА ЖЕРТВ ПО МІСТУ  ,ЯК НА СХОДІ ВІД ВІЙНИ.ДАЇШНИКИ РОЗЗУЙТЕ ОЧІ ТА ПОЧИНАЙТЕ ЗМІНЮВАТИ РЕЖИМ
  • PAL

    (PAL) Похоже, тупые водители объявили войну пешеходам.

    Правдолюб reply PAL

    Ти якийсь хворий чи що, чи в дитинстві сильно головою вдарився?

    PAL reply Правдолюб

    Ты наверное и есть один из тупых водителей.

    Правдолюб reply PAL

    А в іншій статті коментував, що пішоходів потрібно карати

    PAL reply Правдолюб

    И такой же тупой пешеход
  • Анонім

    Не названия города, не названия  улицы.
  • UkrRiot

    Ланос - іномарка?

    Правдолюб reply UkrRiot

    Слово "іномарка" вжито для загострення уваги читачів-заздрісників. Бо якщо напишуть, що на Запрожцеві, то заздрісники навіть читати не будуть статтю.

    UkrRiot reply Правдолюб

    Правдолюб??

    Світлана reply UkrRiot

    100%

    Анонім reply UkrRiot

    писав писака...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up