У центрі Хмельницького депутат насмерть збив пенсіонерку

У  центрі Хмельницького депутат насмерть збив пенсіонерку
81-річна жінка загинула під колесами джипу начальника Хмельницької екоінспекції Віталія Гуменюка поблизу майдану Незалежності.

За інформацією Державтоінспекції у Хмельницькій області, смертельна аварія сталася на перехресті вулиць Володимирської і Соборної 16 жовтня близько 10:00. Наразі з’ясовуються усі обставини ДТП, триває слідство. За кермом автомобіля був депутат Ярмолинецької районної ради.

Читайте також: До того як насмерть збити пенсіонерку, депутат проїхав за кермом лише годину
«Бабуся йшла в бік площі. Вона низького зросту, цілком можливо, що водій її міг не помітити. Самого моменту, коли автівка її збила, я не бачив. Жінка собі йшла, а через момент вже лежала під колесами», —  цитає видання "Є" свідка аварії Андрія Горбатюка.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Андрій

    Ви не дивіться на депутата чи МАжора а вчіть ПДД я сам водій і бачу це кожний день  http://online.vodiy.kiev.ua/pdr/4/ пункти 4,14 всі в даному підрозділі пішоходи також мають певні ранки а не їдуть у танку!!!

    л reply Андрій

    Я не думаю, що 81 - річна бабуся "раптово" вибігла на дорогу... Я згодна, є такі вже тупі пішоходи, вискакують на дорогу, ще й не на пішоходному... Але це, здається, не той випадок...

    Андрій reply л

    Тут ви праві, заперечити не можу але завжди є але і вік цьому не перепона. Я нікого не обвинувачую всі люди і є певні правила яких необхідно дотримуватися.

    Світлана reply Андрій

    АНДРІЙ="ПРАВДОЛЮБ"
  • PAL

    Эта гнида, убило чью то маму, бабушку, про бабушку. У Талькова есть слова в его песне - и пошел воевать, за народ, со своим же народом. И нет этим гнидам оправдания.
  • Світлана

    Ох  ці горе-депутати та їхні "чада".

    А для чого йому стежити за дорожньою обстановкою??? "важна персона" їде за кермом.????!!! Воно знає, що можна купити експертизи і всі результати експертиз будуть його на користь.

    Зроблять бабусю виноватою і справу закриють.
  • Андрій

    Кожного ранку прямуючи на роботу проїжджаю через даний пішохідний перехід, на ньому можна багато кого не помітити через напаковані автомобілі здебільшого якраз на даному переході!!! Якби наші славні даїшники замість того щоб ловити дядьків на переїздах розганяли місцевих мажорів які паркуються де попало подібного могло і не статися.

    я reply Андрій

    а не пробовали скорость снижать перед пешеходным переходом? всегда виноват кто-то. то бабушка не того роста, то машины припаркованы...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up