Родичі міліцейської сім’ї, яка загинула в ДТП поблизу Летичева, бояться, що водія «відмажуть»

Родичі міліцейської сім’ї, яка загинула в ДТП поблизу Летичева, бояться, що водія «відмажуть»
Під стіни Хмельницького міськрайонного суду прийшли місцеві активісти, щоб підтримати родичів молодої сім’ї із Летичева. Адже сьогодні, 4 серпня, 23-річному Євгену Неймаку, чий позашляховик влетів в міліцейську автівку, суд обере міру запобіжного заходу.

Нагадаємо, що ввечері 1 серпня неподалік Летичева водій автомобіля «Toyota Land Cruizer» грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та влетів в «ВАЗ 21063». За кермом «шістки» перебував 29-річний дільничний інспектор Летичівського райвідділу міліції. Він, його 22-річна дружина та однорічний син загинули на місці. Одразу після скоєння ДТП родичі водія, який, до речі, виявився сином місцевого бізнесмена, забрали його з місця події.
Правоохоронці його розшукали і затримали в порядку ст. 208 КПК України. Таке рішення було прийнято у зв’язку з важкістю вчиненого правопорушення, а також зважаючи на те, що підозрюваний мав можливість виїхати за кордон.

В останню путь загиблу сім’ю провели 3 серпня. А вже наступного із Летичева у Хмельницький приїхало близько 40 людей. Наразі вони вимагають, аби водія позашляховика Євгена Неймака взяли під варту.Як розповів «ВСІМ» батько загиблого міліціонера Сергій Гулько, вони вимагають справедливого слідства та суду.  

- Уже ходять чутки, що водія хочуть сховати закордоном. Не дивно, бо відразу після ДТП його (Євгена Неймака, - прим. авт) дядько витирав із керма машини кров та відбитки, тим самим хотів підставити іншого хлопця, що був в машині, - каже Сергій Гулько. -Ми знаємо, що водій був п’яний за кермом. люди підтвердили, що водій того дня випивав у Вербці.  

Відео дня

Сергій  Гулько планує звернутися до посольства США, аби  Євгена Неймака позбавили   виду на проживання. Це, на його думку, буде справедливо, адже матір винуватця ДТП  проживає в США і може забрати сина до себе, щоб уникнути відповідальності. 

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Мітинг під судом. Фото Вікторії Середюк в Фейсбуці

Наразі триває судове засідання. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Убив сразу трех человек, тянет на пожизненное.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up