У Хмельницькому п’яний СБУшник спричинив ДТП?


Водій «Mitsubishi» вїхав у «Славуту» на вулиці Тернопільській. Розбірки водія та пасажирок із працівниками ДАІ зафіксували активісти з «Дорожнього контролю».

 За словами активіста «Дорожнього контролю» Олега Бондаренка, керував «Mitsubishi» працівник СБУ. Про це він повідомив «ВСІМ». Активіст переконує, що цей факт підтвердив представник СБУ, який приїхав на місце ДТП.

Аварія сталася ввечері 25 серпня. Дві жінки, які були в салоні іномарки, вирішили захистити свого водія, тому звинуватили у скоєнні ДТП водія «Славути». При цьому вони намагалися завадити й  активістам, які усе фіксували на камеру. 
Після ДТП пасажирів та водія завезли в управління ДАІ. Винуватець ДТП пройшов тест на алкогольне сп’яніння. Спеціальний алкотестер «Драгер» показав 1,65 проміле.

Відео дня
an style="font-size:14px;">На водія склали адмінпротокол згідно статті 124, що передбачає накладення штрафу від 340 до 425 гривень або позбавлення водійських прав на строк від 6 місяців до одного року.

Читайте також: У Хмельницькому «заліплений» водій «БМВ» в’їхав у тролейбус

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Яка ганьба!
  • Анонім

    Круто. Тут http://vsim.ua/DTP/u-hmel-nic-komu-zaliplenij-vodij-bmv-vyihav-u-trolejbus-10459027.html чуваку за те саме дають "Згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водію загрожує штраф від 3400 до 5950 гривень, позбавлення водійських прав або адміністративний арешт. Покарання обиратиме суд."

    А цьому "адмінпротокол згідно статті 124, що передбачає накладення штрафу від 340 до 425 гривень або позбавлення водійських прав на строк від 6 місяців до одного року."

    Ну без блатів не обійшлось.

  • PAL

  • Анонім

    Какой это сбушник! Я этого чувака знаю он в какой то юр фирме работает!!! А вот этого Бондаренка, черта нужно наказывать за такое!!!! на людей кливету нагоняет!!!! Послушать как он общается ну тупо бык с села а не журналист!!!!

    Anonymous reply Анонім

    бик то скоріше ти. навіть по ТВ показали про цього як ти кажеш чорта. а ти прикриваєш його. ти часом не та жінка, яка там мичала?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up