Фото дня: біля Ощадбанку зривають плитку

Фото дня: біля Ощадбанку зривають плитку

На Кам’янецькій, поблизу Ощадбанку, комунальники знімають плитку. Кажуть, що на місці старої буде асфальтне покриття. 

Сьогодні, 4 травня, після великодніх вихідних комунальники розгорнули ремонтні роботи. Частину старої плитки познімали, потім поскладали. Головний інженер Анатолій Бас, який був на місці, показує журналістам «ВСІМ» необхідну документацію. 
- Замовник цих робіт – управління житлово-комунального господарства. Скільки знадобиться часу на це – не лише від нас залежить. 
Куди вивозитимуть плитку - не говорять.
Нагадаємо, ще минулого року на цьому місці планували зробити «кишеню». Це повинно було трохи розвантажити рух громадського транспорту на цій ділянці. Всі роботи мали обійтись місту у 400 тисяч гривень. 
Тоді на заваді стала електроопора, яку мало забрати комунальне підприємство «Електротранс».
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Анонім

    Та мовчіть вже з своїм розумом. Ви тільки звикли хизуватися перед баранами які поспускали голови і тупо пишуть заяви на звільнення за згодою сторін. Значить відчувають за собою провину тому і віддають без супротиву свої місця в надії що ці ставленники доведуть місто до ручки. Ніякого патріотизму, вибори пройшли і все затихло.

    Анонім reply Анонім

    Вот саме тому і пишуть заяви за угодою сторін. Бо знають, що рано чи пізно нова влада знайде причину і звільнить їх, бо нова влада вже своїх безробітних партійців хоче призначити на ці місця.
  • Анонім

    Сучасне покриття плиткою замінять на застаріле асфальтом. Нічого дивного. Вчитель історії при владі.

    Анонім reply Анонім

    Вчитель історії робить кишені, капітально ремонтує дороги і це вкквітні Карл. Будує садочки, спортмайданчик, стадіон, купує тролейбуси, перевиконує бюджет.Може нам завжди обирати освітян в усі влади?

    Анонім reply Анонім

    До цього що, цього не робилося? Робилося!! Треба врахувати що дохідна частина бюджету збільшилася суттево. Попередні мери не мали стільки грошей. Це дякуючи тим хто курить і пье, і рішенню уряду Яценюка, Симчишин має можливість спрямовувати кошти великі, на потреби.

    Анонім reply Анонім

    Дохідна частина бюджету збільшилась ще коли був Чернілевський. Завдяки децентралізації. Але Чернілевський ці кошти використовував як господарник, а Симчишин як вчитель

    Анонім reply Анонім

    а можете написати що доброго зробив Чернилевський?  крім того, що не хватило розуму використати 130 млн. грн

    Анонім reply Анонім

    Вот Чернилевський якраз і використав кошти, а Симчишин не використав, бо не продовжив їх використання, а займався приміркою короною мера міста і мостився у кріслі.

    Анонім reply Анонім

    Візмі програму соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік, яку затвердили в цьому році, та цією владою. Там усе перелічено-що в 2015 році зробленно

    Анонім reply Анонім

    Мабуть трішки змінили, думаючи, що не помітить ніхто. А саме добавили статтю отримання пасивного (ледачого) збиткового доходу від депозиту))) А тим часом поки т.зв. дохід від депозиту йде далеко за горізонт влада може покататись на чужих велосипедах. А потім скаже, що ні при чому, що то інфляція все зїла, а вони планували отримати значний дохід і розкажуть як вони планували його використати.

    Анонім reply Анонім

    Ти реально тупий. бюджетні гроші завжди лежали на єдиному казначейському рахунку і не приносили ніякої користі. Інфляція так само їх з'їдала, використання коштів на капітальні роботи завжди починали не раніше червня-липня (бо тендери, ПКД), а то і в жовтні-грудні.

    Що зробили зараз: мертві гроші поклали на депозит, на півроку, до того самого червня-липня і вже заробили 4 мільйони гривень, ще до 3 мільйонів зароблять. 7 мільйонів для міського бюджету на рівному місці.

    Потім ці гроші, після проведення тендерів знімуть і використають на капітальні роботи. а ще так скажу, зараз в місті ВПЕРШЕ роблять капітальний ремонт в квітні-травні. ВПЕРШЕ!

    Анонім reply Анонім

    А що ремонтують капітально можна взнати? Може дороги?)))))

    Анонім reply Анонім

    Це ти тупий у прагненні полизати Симчишину. Вони поклали на рік як мінімум. Не придумуй казок. ВСІМ писала про це. Але навіть якщо повірити у твою казку про депозит на півроку, то в ній чуда не станеться, бо інфляція вже майже 7%, а якщо врахувати, що дострокове зняття депозиту (а він все таки річний), то вже депозит збитковий. А що буде до кінця року, коли почнеться опалювальний сезон, почнуть на повну діяти нові тарифи на газ і долар може почати як завжди у цей період рости, то можна робити висновок який цей депозит буде у кінцевому рахунку. Але я впевнений, що влада розуміє збитковість депозиту, але там діє корупційна схема і вигоду отримають, але не хмельничани.

    Анонім reply Анонім

    ВПЕРШЕ коли на радощах що дорвалися до влади в кінці минулого року не використали кошти і В ОСТАННЄ хмельничани довіряють вам свої статки. Вам самохвальство засліпило очі.

    Анонім reply Анонім

    Анонім, ту ти реально дебіл, Сема призначили 25 листопада. він використав всі гроші поки була погода і ще садок в Ружичній почав за 4 млн. і тролейбуси за 9 млн купив. чи треба було в грудні перед новим роком стадіони будувати? клоуни перед ним нічого за рік не зробили. нічого. можеш не люити Сема, але ніхто ніколи раніше не робив капатільних ремонтів в квітні і садків за 20 років не будували. Нюхай сир - критикан.

    Анонім reply Анонім

    Ще збиткового депозиту немає у переліку, за який можна було купити не 1-2 тролейбуси у рік, а аж 25. А ще немає про те як Симчишин нових робочих місць не створює, а знищує існуючі (я про погром МАФів) і т.д. за списком "заслуги"  вчителя

    Сашко Тихий reply Анонім

    Дурень ти дурнем! Читай текст уважно!

    Анонім reply Сашко Тихий

    Сам дурень. Написано, що кажуть буде асфальтове покриття.
  • Анонім

    Плитка мабуть піде на набережну, яку так і до кінця не відремонтували, а бабки роздерибанили!

    Анонім reply Анонім

    Побіжить))) Ощадбанку нафік та Набережна?)))
  • Анонім

    Може меру на подвірря нового будинку?

    Сашко Тихий reply Анонім

    А щось оригінальніше? Включи мозок!

    Анонім reply Сашко Тихий

    його дітям???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up