Фото дня: комунальники зачищають хмельницький пляж

Фото дня: комунальники зачищають хмельницький пляж

Працівники комунальних служб збирають з міського пляжу непотріб: траву, старий пісок і мул.

Сьогодні, 26 травня, комунальники взялись за очистку пляжу від бруду. За рік місце для відпочинку хмельничан заросло травою, а пісок перетворився у пил з камінцями. 

- Сьогодні і завтра машини будуть вивозити траву, яку скосять. Забирається і мул та старий пісок. Бо на вихідні ми плануємо вже засипати пляж новим піском. Вирішили взяти не 40 тонн, а 60, - розповідає "ВСІМ" начальник відділу благоустрою управління ЖКГ Хмельницької міської ради Микола Вишпольський. 

Нагадаємо, що відкриття пляжного сезону у місті запланували традиційно на 1 червня. Працівники ЖКГ планують також оновити фонтанчики для пиття води та почистити туалет. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    нарешті почали щось для міста робити а тільки садочки для сільських емігрантів будують.

    Анонім reply Анонім

    Потому что мер и замы и депутаты сами приезжие
  • Анонім

    нарешті в місті почали наводити порядок! кругом!

    Анонім reply Анонім

    Деньги начали поступать в бюджет. Попробывал бы Симчишин поработать в тех условиях как например Мельник.

    Анонім reply Анонім

    Завдяки проведеній Яценюком децентралізації фінансів. Але місцеві голови не знають що з цими коштами робити і кладуть на збиткові депозити, тобто профукують їх, тобто те саме, що розкрасти ці кошти.
  • Анонім

    нарешті!

    Анонім reply Анонім

    Нарешті вже підете на пляж боки відлежувати, ледарі

    Анонім reply Анонім

    а прапори свободи будуть на буйках?

    Анонім reply Анонім

    Не лише на буйках, а кожному лежибоці у сраку по прапору вставлять)))

    Анонім reply Анонім

    Точно, если не безработный, значит свободовец!!

    Анонім reply Анонім

    + 100

    Анонім reply Анонім

    А вы идите ,там рядом вресторане, попрактикуйтесь ружичные соски
  • Анонім

    вигляд роботи показали. а результату буде ... не буде. пляж загаджений залишиться. нема куди піти відпочити біля води. на Дубово і Ружчиній краще б щось налагодили. там чистіша вода

    Анонім reply Анонім

    Такие мерзопакосные, алчные ,потайные ,расчетливые, скадал  создадут опозорят свободу а потоом им сашо пляж от нашего имени (какие провокаторы навязчиввые ,да) ТИПА ХМЕЛЬНИЧАН и за счет ХМЕЛЬНИЧАН насып и благоустрой им  там пляж Вглаза сцут и обсирают и говорят что ТТАК ТРЕБА и ТТЫ ИМ ЕЩЕ ЗАЕТО И ЧТОТО ДОЛЖЕН

    Анонім reply Анонім

    А ви що маєте до Ружичної? Як гадити на них, що вони безкоштовно усім користуються за рахунок міського бюджету, то знаєте, а як ви хочете йти до них гадити, то не знаєте. Платіть ружичнянським кошти за користування їхніми водоймами.

    Анонім reply Анонім

    Будеш мнездесь расказывать ?пойдеш вхлев своей корове раскажеш!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up