Фото дня: У Хмельницькому мокнуть кури та пливе молоко

Фото дня: У Хмельницькому мокнуть кури та пливе молоко
Продавцям на стихійних ринках Хмельницького не заважають дощ та болото. Вони не соромляться виставляти свій товар прямо в калюжі.

Не зважаючи на численні попередження та «розгони» правоохоронцями, хмельницькі торгаші не спішать переходити з своїм товаром на ринок. Люди на дворі мерзнуть аж поки не продадуть останню пляшку молока чи кілограм сиру. Замість столів у продавців або пакети, які тонуть у болоті, або ящички, які мокнуть від дощу.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Фокина Мария-Эмилия

    А по ул. Каменецкой какой кошмар! Почему никто ничего не делает? Остановка Филармония. Сутра пройти на работу невозможно!!!

    Anonymous reply Фокина Мария-Эмилия

    Так їсти потрібно зранку, тоді і на роботу легше буде йти. А так, звісно, слина тече рікою, важко йти на роботу.
  • Anonymous

    Поки кури мокнуть під дощем, щоб їх власники могли якось прожити у Києві під НБУ міліція розганяє мітингуючих проти знецінення гривні. Що характерно не янукович і не кучма до цього зовсім не причетні. Хто ж дав таку вказівку? Невже це порошенко чи якийсь інший новий диктатор з'явився?

    PAL reply Anonymous

    Сеня.
  • PAL

    Что силком заставляют брать этот товар??? Этот материал приподнесен,  так, что кругом одни враги, проводят теракт по отравлению населения. Вместо того, что бы искать пути решения этой проблемы, то тут одна травля.

    Anonymous reply PAL

    Дійсно ж ніхто не змушує. Чомусь ніхто не думає про те як цим людям потрібно важко працювати, щоб цей товар виготовити, запакувати, привезти і продати. Якби наші виробники стільки б мали фізичних і матеріальних витрат на виготовлення і транспортування, то ціни б були у рази більші, ніж зараз. А тільки роблять якимись злочинцями. Якщо продавець охайний, то чому не купити у людини і дати вижити?
  • Anonymous

    Чому у нас люди у постійному стресі? А тому, що вживають їжу, яка під час вирощування перебувала у постійному стресі. Переглянте відео як курей на птахофабриках вирощують. Хіба та курка шось відчувала у своєму кількамісячному житті окрім страху?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up