Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Олександра Онистюк, №8

Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Олександра Онистюк, №8
На фотоконкурс від vsim.ua вже надсилають свої фотографії перші учасники. Чекаємо і на ваші фото!

- Вишиванка для мене саме найдорожче у моєму гардеробі. За свої дванадцять років це моя перша вишиванка, тому я її оберігаю та ціню. Я її купувала десь рік тому, з бабусею, я хотіла вишиванку дуже сильно тому негайно, у той день пішла та купила найкращу вишиванку. Хотіла купити на день міста, але вийшло так що купила трішки пізніше. Недовго я шукала собі сорочку, мені подобались усі, але вибрати потрібно було лише одну. Коли я приміряла її, я зрозуміла це дійсно та, яка мені потрібна. Сорочка мені була потрібна на весілля моєї тітки, звісно ж я купувала ще плаття, але до РАГСу мені була потрібна саме вишита сорочка. Коли мені її тільки купили, я ходила по дому цілий день та милувалась красою своєї новенької вишиванки, мені здавалось, що це сама найкраща річ у моїй шафі. На весіллі мені усі говорили, що я дуже гарна, мені було звісно ж приємно, але найбільше я посміхалась коли говорили, що гарна сорочка. Ця річ дорога для мене, тому що нічого немає прекраснішого рідної вишиванки, - так написала про свою вишиванку Олександра Онистюк.

Дякуємо і ми за фото, а принагідно нагадуємо - надсилайте свої фотографії та коротеньку розповідь про те, чим дорога Вам ця вишиванка. Чекаємо з нетерпінням!

Відео дня

До Дня Незалежності України «ВСІМ» оголошує конкурс на кращу вишиванку! Покажемо всім, що у Хмельницькому мешкають справжні патріоти.
До 18 серпня надсилай фото у вишиванці та коротку розповідь про історію сорочки на [email protected] і нехай тебе побачить весь Хмельницький. 
Усі фото будуть розміщені на сайті vsim.ua.

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Наприкінці конкурсу буде оголошено голосування. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнерів конкурсу. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up