Чи готові хмельничани перейти з газових котлів на електричні? (ОПИТУВАННЯ)

Чи готові хмельничани перейти з газових котлів на електричні? (ОПИТУВАННЯ)
Опалювальний сезон уже не за горами. Враховуючи складну ситуацію з газом в Україні, керівництво області задуматися про альтеративні джерела опалення. А як хмельничани ставляться до «заміни» газу?

Місцеві чиновники за вказівкою Уряду повинні зменшити споживання газу, тож наразі вони шукають йому альтернативу.

У Хмельницькій облдержадміністрації уже створили координаційну раду, яка аналізуватиме  стан паливно-енергетичного комплексу Хмельницької області.

- Антикризовий комітет зобов’язав створити координаційні ради, до складу якої увійшли науковці області, які компетентні в питаннях енергоефективності, - каже  заступник голови координаційної ради при Хмельницькій облдержадміністрації , начальник управління інфраструктури та туризму Хмельницької ОДА Олег Гуменний. - Ми маємо проаналізувати стан паливно-енергетичного комплексу області, обладнання, яке використовуємо, дізнатися  резерв палива та які альтернативні види палива можна сьогодні використовувати в опалювальний сезон.

Відео дня

Уже на наступному тижні координаційна рада збереться знову задля опрацювання декількох напрямків: встановлення твердопаливних котлів, електроопалення, утеплення приміщень, заміна труб, вікон та дверей на металопластикові.

- В Хмельницькій області працює 18 гідроелектростанцій, які за 2013 рік дали до 30 мільйонів кіловат годин електроенергії. А у селі Ясенівка Ярмолинецького району працює  сонячна електростанція.  Інвестор планував побудувати ще 4 гідроелектростанції на території області. Але у зв’язку з нестабільністю на валютному ринку інвестор роботи припинив, - каже Олег Гуменний.  

За словами чиновника, перехід на альтернативні види палива допоможе зекономити витрати на виробництво електроенергії приблизно на 30-40%.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • ла

    ми вистоїм, мусимо...або зараз або ніколи...а на цих лже хмельничан і опелів-не зважайте...заводська, подільська і пару на собор-театральна контор для альтернативи ще хай трохи по тролять, ви під контролем...з бивших работнічків...вашим пільгам скоро прийде піпец...так що поки при здоров*ї-чємодан, вокзал....направлення  знаєте і бабульок с дідулями прихватіть, нема чого в 3-кім. халявних квартирах сидіти на повному державному і ще  смердіти...самі зібралися-ні?! допоможуть,ще й білет куплю...тільки потім без обід

    Anonymous reply ла

    Якщо при ССР середня зарплата була 120 рублей, то розділивши її на 22 робочих дня отримували 5 рублей в день Проезд в тролейбусі коштував 2 коп, пиріжок з лівером 4 копійки, молоко 11 копійок, бублик 5 копійно ( але який то був бублик!! І Прирівнявши і розділивши ціну тих продуктів ТЕПЕР Отримаємо що ціна піднялася в 100 разів ( а на окремі продукти і в 1000разів) Тобто омноживши середній заробіток 5 рублів в день на 100 отримуємо 500 гривнвв в день ХМЕЛЬНИЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАРАЗ 500 ГРИВНІВ В ДЕНЬ !!!????







    І це означає що хмельничани недоїдають , голодають Хмельничани паїв неотримують ( тому круп, муки, олії, гречки в них в запасі нема Вони жадні куска чорного хліба )



    Розділіть ваш дохід в день на 100 і вспомніть що ви могли купити на ці гроші при ссср за (-) 0 грн???
  • Хмельничанка

    Гнать нужно эту европейскую пид...скую власть, восстанавливать отношения с братскими странами, восстанавливать разрушенные пустующие заводы, самим восстанавливать страну без ершиков к ЕВРОунитазам.

    Правдолюб reply Хмельничанка

    Краще застосовувати расійскіє дерев'яні будки?

    Opel reply Хмельничанка

    Пока дружили с Россией купались в газе и нефтепродуктах, плюс получали миллиарды и миллиарды прибыли, практически ни за что. А теперь долбоукры, придурочные хохлочурки докатились до того, что сидят без штанов, без газа и денег и увлеченно убивают друг друга.

    Григорий reply Opel

    Опель ты прав! Только что вернулся из Ярославля! Все пьяные, без штанов, матерятся! Всюду вонь, грязь и ужас! 13-летние девочки предлагают себя за стакан вина!!!!!

    Правдолюб reply Opel

    Дуже дороге те купання було. Європейці за меншу ціну купались і купаються.
  • PAL

    Ну, если взялся за это голова молоди и спорту, все будет ОК. Газовая война длится уже много лет. И простые горожане уже давно стараются экономить и газ, и отопление, и воду, и электричество. И чем больше они экономят, тем больше проблем возникает с оплатой. Нет проблем только  у наших "Умнейших" гетьманов, которые сидят на шее у простых людей.

    Правдолюб reply PAL

    Східняки почали війну на Україні, їм за це борги за кредити і т.п. привілеї. Захід, центр і південь України не починають війни, але відсотки за кредити повинні сплачувати вчасно. При Чекмані було списання одного разу боргів тим, хто не платив за комунальні послуги. А тим, хто платить вчасно могли б і знижку зробити на певний період, але цього ніхто не зробив. Вот така "справедливість". І ще дуже довго ми будемо так жити. Такий менталітет український і ніякі союзи нам не допоможуть, якщо самі себе не змінимо  і поки тих, хто не хоче мінятись не примусимо це зробити.

    Правдолюб reply Правдолюб

    ...борги за кредити списали...
  • Правдолюб

    Нічого страшного. До цього опалення практично також не було. Ледь теплі батареї важко назвати опаленням.

    Вайсер reply Правдолюб

    Пишеш, що такий успішнийі батареї в тебе холодні.... ААААА!!!! Заздрісник!!!!!!!!!!!!

    Правдолюб reply Вайсер

    А що, якщо хтось успішний, то у нього батареї нагріваються від цього?  І я ніколи не писав, що я успішний. Доводиться платити за ледь теплі батареї і ще обігрівачі вмикати.

    Партизан reply Правдолюб

    кривойоб ти просто по жизні обіжений лунь.Да тут і так всі знають шо ти чмошнік. Так шо звіздуй заготовляти дрова. Там саме ближче на Озерній. Може привалить  якоюсь дубіною))))

    Правдолюб reply Партизан

    Йолоп, вивчи спочатку українські слова, а потім мені пиши образи. Дебіл.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up