«Європа» у Хмельницькому закрилася, проіснувавши два роки (ЕКСКЛЮЗИВ)

«Європа» у Хмельницькому закрилася, проіснувавши два роки (ЕКСКЛЮЗИВ)
Торговий комплекс «Європа» не працює з червня 2014 року. Попри усі намагання власників залучити клієнтів, «Європа» так і не стала популярною серед хмельничан.

На вхідних дверях центру по вулиці Геологів й досі висять оголошення про те, що до 26 червня всім орендарям необхідно було забрати свої товари та віддати ключі адміністрації, адже всі входи в комплекс будуть закриті. По прилеглій території торгового центру ходять охоронці та бігають бездомні пси. Людей, які б хотіли зробити покупки, немає.

«На вулицю з товаром»
- Про те, що ми закриваємося, нас попередили лише за двадцять днів, - розповіла «ВСІМ» одна з колишніх підприємців ТК «Європа», яка відмовилася називати своє ім’я. - В деяких людей було трохи речей, а в декого півмагазину по 200 квадратів. Кому було куди йти, а іншим, як-то кажуть, на вулицю, з товаром та меблями. Більшість підприємців повернулися на торгові місця на речовому ринку, а інша - по магазинах.


До керівника ТК «Європа» журналісти »ВСІМ» не додзвонилися, відомий нам номер телефону не є дійсним. А заступник керівника надати будь-які коментарі відмовилася.
Чи є у Хмельницькому достатня кількість вільних місць для ведення підприємницької діяльності, журналісти «ВСІМ» поцікавилися в міському управлінні торгівлі.
-У нас в місті 40 ринків, під якими 46 га землі, у нас є де здійснювати торгівлю, близько 2 тисяч є вільних місць, - говорить начальник управління Валентина Москалюк. - У нас є де працювати, було б лише бажання, ми завжди йдемо підприємцям назустріч.

Відео дня

Не було клієнтів

Найбільше прибутку Хмельницький отримував від «Таврії В», розташованої у ТК «Європа».
- Основним суб’єктом господарювання, який здійснював торгівлю, був магазин «Таврія-В», - каже начальник міського управління торгівлі Валентина Москалюк. – Але супермаркет зараз відкрився на Озерній, тобто обсяги по торгівлі ми не втратили.
У «Таврії В» пояснюють – магазин закрили через нерентабельність.

- Супермаркет «Таврія-В», який був в ТК «Європа», не переїхав в мікрорайон Озерна, - повідомив директор супермаркету Сергій Цівка. - Просто там відкрився новий третій магазин, який вже давно був запланованим. На Геологів не було великої ефективності продажів, тому магазин навесні закрили.

Не допомогли ні АС, ні автобус
Аби покупцям було зручніше добиратися до трогового центру, містом курсував безкоштовний автобус. А у жовтні 2013 року побудували нову автостанцію №6.

 Урочисте відкриття автостанції №6 у жовтні 2013 року

- Автостанція біля ТК «Європа» себе не виправдала, - розповів «ВСІМ» перший заступник голови Хмельницької ОДА Олександр Симчишин. - Немає достатньої кількості пасажирів. Перевізники не мають бажання заїжджати на «Європу» через незручне місце розташування і відсутність пасажирів. 
Стосовно того, чи буде працювати автостанція № 6 Олександр Симчишин повідомив:
- Я, як депутат міської ради, минулого року наполягав аби залишалася автостанція №4 поблизу торгового ринку «Ізіда». Буквально місяць тому ми уклали угоду про залучення перевізників і роботу автостанції №4. Про неї гарні відгуки у підприємців ринку, у пасажирів, вона знаходиться в зручному місці. Наразі вона буде працювати. Якщо буде інфраструктурна потреба, буде достатня кількість пасажирів і буде бажання перевізників стосовно автостанції біля ТК «Європа», то буде можливе налагодження її роботи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Свибович Иван

    Место и в самом деле было не очень  удачным
  • 12345

    а я там так і не побувала жодного разу)))
  • Европа ла-ла-ла

    Очень символично!))))))))))

    1q2w3e4r5t reply Европа ла-ла-ла

    Ой,ватник-парашник вырыгнул! Пи*дуй в рассею ,пока открыта!

    Европа ла-ла-ла reply 1q2w3e4r5t

    в ватнике на замёрзшей параше скоро ты сидеть будешь...скоро зима..ла-ла-ла!!!

    Opel reply 1q2w3e4r5t

    Чемодан -> аэропорт -> нуйорк, каклячая скотина
  • Opel

    Тупым нищим каклам какая еще Еуропа? На улице семки в стаканах - вот их родина.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up