Основною проблемою ведення бізнесу в Хмельницькому є нестача кваліфікованих кадрів

Основною проблемою ведення бізнесу в Хмельницькому є нестача кваліфікованих кадрів
Один із успішних місцевих бізнесменів розповів про основні закони, яких він дотримується, щоб його власна справа приносила дохід.

Власник одного із хмельницьких автосалонів та інших успішних бізнес-проектів Ігор Баранов поділився секретами свого успіху. Його він досяг не відразу. У бізнесі він вже більше 20 років. Левову частку цього часу він розкручувався, розпочавши із самого низу. Заробітки за кордоном, невдалі проекти, злети і падіння... Це все лише загартовувало його. Основні принципи, яких він дотримувався протягом цього часу, виглядають, на перший погляд, досить простими. Та вони виявилися дієвими.

Основні правила успішного бізнесу від Ігора Баранова:

- Якщо у вас виникли сумніви у вашому бізнес-партнері, то це перший крок до непорозуміння і проблем у бізнесі. Якщо не обговорювати це все і не закріплювати це на папері, то навряд чи ваша справа буде успішною.

- Якщо людина просто вкладає у якусь справу гроші і сама не бере участі в її розвитку, то це, скоріш за все, не приведе до чогось позитивного. Свої гроші потрібно контролювати. Лише тоді вони будуть працювати.

- Головною проблемою для успішного ведення бізнесу в Хмельницькому є нестача кваліфікованих кадрів. Природно, що люди із хорошою освітою та навичками шукають роботи у великих містах. Тому в нашому місті їх знайти важко. Усі інші основні умови для відкриття і розвитку своєї справи, яка приноситиме прибуток, в Хмельницькому є. Професіоналів, які працюють на тебе, потрібно цінити.

- Припустимо, у вас декілька підприємств чи філій. Якщо одна з них заробляє 3 гривні, а на оренду і утримання йдуть тисячі, то його не варто тримати. Воно вас потопить. Можливо, потрібно розібратися, що там щось неправильно працює.

- Для продажу головне – це місце. Щоб у вас не було всередині магазину чи салону – якщо ви знаходитеся у місці, яке не приваблює клієнтів, ви не будете заробляти.

- Якщо ви зробили своєму клієнту неякісний ремонт, чи продали не те, чого він дійсно хотів, то він навряд чи прийде до вас знову. І неважливо, скільки він витратив. Потрібно боротися за кожного покупця, аби він приходив до вас постійно.

Відео дня

- Ніколи не розпочинати справу, якщо ти не орієнтуєшся у сфері. Потрібно буди дуже фартовим, аби, займаючись таким бізнесом, стати успішним і отримати бажаний прибуток.

- З клієнтом потрібно бути відкритим і не брехати йому, якщо ти не можеш чогось зробити. Якщо ти можеш надати йому лише 80% гарантії успішності, то потрібно про це йому говорити.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Діло в тому, що в Хмельницькому достатньо висококваліфікованих працівників, особливо в автобізнесі, але їм потрбно платити адекватну з/п та створити нормальні умови праці. Якщо цього не роботи - краще казати що їх нема.
  • Анонім

    Основні проблеми Ігоря Степановича:

    1.Затримка З.П. до 2-ох місяців

    2.Недбале ставлення до персоналу(образи, нецензурна лайка перед своїми друзями)

    3.Егоїзм, самолюбство.

    P.S. Пропрацював 2 роки!
  • Анонім

    Я аж всплакнул...
  • Oleg Ukrainskyy

    Основна проблема ведення бізнесу  в Хмельницькому , це практична відсутність бізнесменів і наявність бариг , які не готові платити адекватну заробітну плату висококваліфікованим спеціалістам!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up