Реконструкція Привокзальної площі у Хмельницькому (ФОТО)

Реконструкція Привокзальної площі у Хмельницькому (ФОТО)
На Привокзальній площі поклали тротуарну плитку
На Привокзальної площі тривають ремонтні роботи. Наразі вже поклали тротуарну плитку, ремонтують стінку фонтану.

Орієнтовно, роботи планують завершити у жовтні. За проектом, працівники повинні перебудувати фонтан, перенести зупинку та розширити дорогу. Ремонт обійдеться місту у 2,1 мільйона гривень.

Фонтан, який розміром 23 на 10 метрів, зменшать до 10 на 10 метрів і підведуть комунікації – воду і каналізацію.

У зоні відпочинку Привокзальної площі встановлять 15 декоративних ліхтарів, чотири вуличних світильники, урни для сміття, відремонтують і додатково встановлять сім нових лавочок. Для того щоб озеленити територію, з міського бюджету витратять близько 150 тисяч гривень. За ці гроші впорядкують газони, досадять нові кущі, дерева та квітники.
Зупинку громадського транспорту зі сторони центру планують перенести на 50 метрів вперед, у бік Ракового. Для цього облаштують заїзну кишеню, встановлять сучасний світлофор зі світлодіодним світлом, а не звичайними лампочками розжарювання, і перенесуть пішохідний перехід. Щоб виконати ці роботи, необхідно прибрати базарчик, розташований вздовж вулиці Шевченка. На його місці повинен бути майданчик, замощений плиткою. Підприємці, нагадаємо, виходили на протест, щоб захистити свої робочі місця. На ринок по Заводській, запропонований владою, переходити відмовилися і пропонують свій проект - сучасний павільйон у центрі площі. Долю базарчика вирішать на серпневій сесії Хмельницької міської ради.

Відео дня

Пропонуємо переглянути фоторепортаж:

По темі читайте:

З Привокзальної площі хотіли прибрати кіоски. Хмельницькі базарники відстояли майно

У Хмельницькому базарників виганяють з Привокзальної площі

Ремонту Привокзальної площі у Хмельницькому може завадити страйк. Або дощ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лол

    А ПРОСТИТУТКИ, БОМЖІ І ЦИГАНИ ЯК ЛАЗИЛИ ТАМ ТАК І ПРОДОВЖУЮТЬ ГАДИТИ.

    Правдолюб reply Лол

    Тому потрібно там торгівельно-розважальний центр з підземною парковкою побудувати, а не залишити лавочки для бомжів і циган.
  • qwertytyu

    нарешті! тільки пильнуйте,аби після ремонту знов лоточники не повернулися,бо засруть все!
  • Правдолюб

    Краще там розважальні і торгівельні заклади побудувати, підземну парковку для транспорту, щоб користь приносили місту, а не косметичний ремонт проводити. Тоді і асоціальних особистей там буде менше, або взагалі не буде.
  • PAL

    Вот еще один пример упырей. Сделают на лимон, отчитаются за два. А неудобная платная парковка, так и останется, как бельмо на глазу. Жлобству нет предела.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up