Ринок на Привокзальній площі не чіпатимуть до серпня

Ринок на Привокзальній площі не чіпатимуть до серпня
- Треба шукати компроміс. Підприємці будуть захищені, а влада отримає податки, - вважає Надія Кнець (ліворуч)
На Привокзальній площі замість кіосків може з’явитися торговий павільйон. Принаймні цього просять підприємці. А до серпня ринок залишається на старому місці.

Про це «ВСІМ» повідомила депутат Хмельницької міської ради, голова профспілки захисту підприємництва Надія Кнець.

- Сергій Іванович (Сергій Мельник, мер Хмельницького – прим.авт) погодився з підприємцями, що до сесії міської ради у серпні, де має розглядатися питання про надання дозволу на розробку проекту будівництва павільйону, кіоски ще можуть постояти, - пояснила вона. – Реконструкції вони не заважають, окрім трьох, які перенесуть ближче до інших. Консенсус тимчасово знайдений. Тепер ми працюємо з депутатами, щоб вони підтримали це будівництво за кошти приватних підприємців. Я сподіваюся, що буде прийняте позитивне рішення сесії, павільйон буде збудовано. Ми не хочемо війни, в ній не буде переможця. Треба шукати компроміс. Підприємці будуть захищені, а влада отримає податки.

Відео дня

Підприємець ринку тримає у руках ескіз проекту будівництва павльйону на Привокзальній площі

Наразі, за словами депутата, підприємці повинні підписати попередні договори з інвестором, який має працювати над будівництвом. Після того, як буде готовий проект, люди внесуть кошти і за ці кошти буде зводитися павільйон, де вони отримають свої робочі місця.

Орієнтовна вартість зведення павільйону – 150 тисяч доларів. Для цього кожен з 37 підприємців, які торгують на ринку, повинен внести по чотири тисячі доларів.

- Додатково за місця платити не потрібно, тільки за утримання – світло, прибирання, охорона тощо, - пояснює Надія Кнець.

Працівники ринку, за словами голови профспілки захисту підприємництва, щомісяця сумарно сплачують понад 37 тисяч гривень.

По темі читайте:

З Привокзальної площі хотіли прибрати кіоски. Хмельницькі базарники відстояли майно

У Хмельницькому базарників виганяють з Привокзальної площі

Ремонту Привокзальної площі у Хмельницькому може завадити страйк. Або дощ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Всегда можно найти решение.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up