Склади на хмельницькому речовому ринку, які Дерикот віддав сину, повернули через суд

Склади на хмельницькому речовому ринку, які Дерикот віддав сину, повернули через суд
Нежитлові приміщення ТОВ «Ринок Буд транс-А», що належали Хмельницькій облраді, повернулися до структури через суд.

Про це повідомляє видання «Наші гроші», посилаючись на рішення Господарського суду Хмельницької області від 13 серпня.

Площа приміщень – адмінбудівля, склад і гаражі, що розташовані по Геологів, 8/1А, становить 2378,8 кв м. Їх здали у оренду на 13 років.

Договір із фірмою від імені облради 6 серпня 2013 року уклав Микола Дерикот, який на той час очолював Хмельницьку обласну раду. Він підписав договір одноособово, без відповідного погодження чи рішення сесії ради про передачу нерухомості в оренду, чим перевищив свої повноваження.

Відео дня

Окрім того, як зауважила обласна прокуратура, у позові, договір оренди уклали без оголошення та проведення конкурсу, під час якого можливо вдалося б знайти орендаря, який би запропонував вищу орендну плату.

«Ринок Буд транс-А» за вказаним договором мав розпоряджатися приміщеннями до листопада 2027 року.

ТОВ «Ринок Буд транс-А» у листопаді 2012 року заснував Андрій Дерикот, син екс-голови облради Миколи Дерикота. Згодом фірму переоформили на Олега Деркача. Незмінним директором компанії є Микола Хмурковський, повідомляє видання.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    И эти твари рассказывают нам, как жить? После войны с россией, надо начинать войну с чиновниками, которые наживаются, присваивают и крадут.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up