З 1 липня підскочили тарифи на гарячу воду та опалення

З 1 липня підскочили тарифи на гарячу воду та опалення

 Вартість гарячої води буде залежати від наявності у квартирі рушникосушки та постачальника послуг.  

Відсьогодні в Україні почнуть діяти нові тарифи на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення, які зростуть майже удвічі.  Ціна на гарячу воду для різних міст буде різною. 

Для клієнтів "Теплокомуненерго" ціна зросте до 70,45 гривень за кубічний метр з рушникосушкою і до 64,94 гривень без неї. Для тих, кому водопостачання забезпечує "Південно-західні тепломережі", тариф буде на рівні 64,91 гривень з рушникосушкою і 59,84 гривень без.

Також майже вдвічі зросте тариф на тепло. Тепер "Теплокомуненерго" подаватиме опалення за 1221,97 гривень за 1 Гкал. Вартість тепла у "Південно-Західні тепломережі" буде 1144,72 гривень за 1 Гкал. 

Відео дня

Нагадаємо, з 1 травня 2016 року в Україні почали діяти нові тарифи на газ, встановлені Кабінетом міністрів України.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Барвинок Ксюша

    Ниче,  лохи все оплатят. Главное не забывать тявкать про Европу. ...
  • Анонім

    Ну що, тепер сміливо можемо подякувати усім хто стрибав у кастрюлях по майдану, з метою руйнації останніх залишків державності та одномоментного "покращення" рівня життя в Україні у вигляді підняття тарифів із залишенням якості послуг на попередньому рівні! Як уже вище написали: Це надзвичайна перемога!!!

    От тільки чомусь вона більше схожа на зраду, але, як кажуть місцеві: ну то такє))
  • Кот Рыжий

    І ще скажіть, що мер не впливає на тарифи в комунальному підприємстві міста. Та ж сама комунальна мафія, як і по всій країні. Грабують народ і кажуть "а ми тут ні до чого".
  • Анонім

    Уроди...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up