Які фільми показують хмельничанам у кінотеатрах міста

Які фільми показують хмельничанам у кінотеатрах міста
У Хмельницькому можна побачити фільми «Видалити з друзів»,"Пікселі 3», "Паперові міста",«Людина-мураха», «Посіпаки», "Гороскоп на удачу», «Термінатор:Генезис», «Третій зайвий 2».

Про фільми:

Якщо вам подобається однойменний серіал про кіноактора Вінсента Чейза, то бігом дивитися повнометражний фільм! Сюжет фільму є логічним продовженням серіалу. Арі тепер не просто продюсер Чейза, - він стає головою компанії, яка виділяє 100 мільйонів доларів на режисерський дебют актора. Але робота над фільмом обійшлася набагато дорожче, ніж припускав колишній продюсер. І це значить, що майбутнє фільму під загрозою, і тому пропали гроші... Але Вінс і його друзі не збираються миритися з таким станом речей, тому що ніхто не хоче повертатися в Квінс, звідки вони родом.

Відео дня

"Паперові міста" - це історія дорослішання двох підлітків - Квентіна та його загадкової сусідки Марго, яка так любить магію, що сама потрапляє у магічну історію. Запросивши Квентіна до нічної подорожі рідним містом, Марго раптово зникає, залишаючи приховані підказки для її пошуків. Шукаючи Марго, Квентін та його кмітливі друзі потрапляють у захоплюючу пригоду – однаково кумедну й зворушливу. Зрештою, аби відшукати Марго, Квентін мусить глибше усвідомити справжню сутність дружби та кохання.

У фільмі «Людина-мураха» біохімік доктор Хенк Пім використовує своє новітнє відкриття, групу субатомних частинок, щоб створити формулу, здатну змінювати розмір об'єктів. І хоча його перший експеримент на собі проходить не зовсім вдало, він винаходить пристрій, що дозволяє йому спілкуватися з комахами та керувати ними.

Історія «Посіпак» почалася дуже давно. Починаючи життя в якості одноклітинних жовтих організмів, Посіпаки еволюціонували протягом сторіч, прислуговуючи найбільшим лиходіям, що жили у різні епохи. Постійні невдачі, через які вони ніяк не можуть втримати своїх босів – від тиранозавра рекса до Наполеона – призводять до глибокої депресії цих малих жовтопузиків. Але один Посіпака на ймення Кевін має план, як врятувати своїх друзяк від суму, тому він – разом із малим Бобом та мачо Стюартом – вирушає у подорож світом, щоб знайти нового господаря і служити йому.

В руки Макса потрапляє "щасливий" гороскоп, якому він повинен слідувати 30 днів, виконуючи всі його божевільні приписи, щоб домогтися розташування недоступної раніше красуні і вдачі у всіх справах. Але в один прекрасний день гороскоп Макса підміняють…Що було далі дивіться у фільмі «Гороскоп на удачу».

Другий фільм про грубуватого ведмедика показує наступний етап життя Теда і його нерозлучного друга Джоні. Для плюшевого Теда настає новий період, в якому він мріє стати батьком. Його шлюб з Тамі-Лінн вдалий, але у пари немає можливості завести дитину. Хіба що в цій справі допоможе Джонні, який стане донором. І це ще не все, адже для того, щоб стати батьком, ведмедю потрібно довести суду свою "людяність". От тільки якщо ви думаєте, що цього разу все пройде шито-крито, то ви помиляєтеся. Друзі з дитинства, головні герої готові рознести весь світ до біса, якщо до цього дійде справа.

Постійні занурення людей і термінаторів в минуле щоб змінити майбутнє призводять до перелому в полотні часу. Тепер, відправлений Джоном Коннором солдат Кайл Різ, покликаний захищати матір надії людства, потрапляє у світ, в якому все трохи інакше, ніж він думав. Він зустрічає постарілу модель робота Т-800, який був присланий на захист Сари з іншого витка часу. Ворог же тепер настає не тільки з майбутнього, але й з минулого. Проти Різа, його підзахисної і потяганого Т-800 виступають відразу кілька моделей кіборгів-убивць. Але найстрашнішим було побачити самого Джона Коннора, який прибув один з вельми неприємною місією. Все це у фільмі «Термінатор:Генезис».

 

У фільмі "Видалити друзів" події відбувалися після школи. До скайпу закоханих Блер і Мітча підключаються друзі - Адам, Джес, Кен і Вел... і хтось сьомий з ніком Billy227. Всі впевнені, що це комп'ютерний глюк, поки невідомий не починає їм писати. Біллі хоче знати, хто виклав в мережу скандальне відео з їх однокласницею Лорою Барнс, через яке дівчина наклала на себе руки. І він готовий з'ясувати це будь-якою ціною. Друзям здається, що можна просто вийти з чату, але це тільки здається.

У 1982 році в космос  відправили файли аби розповісти про нас іншим живим і розумним істотам. Серед матеріалів були і зразки відеоігор того часу, які повинні були більш широко розповісти про нашу культуру. Але прийнявши наше послання, інопланетяни його неправильно витлумачили, подумавши, що жителі планети Земля хочуть війни. Тому на землян обрушується армія, яка виглядає як герої олдскульних ігор! Адже ніхто не очікував, що піксельні друзі стануть тією чумою, яка стане знищувати цілі міста і з якою впораються тільки справжні ретромани і геймери!

Час сеансів можна переглянути тут.  Вартість квитків від 25-100 гривень.

Бажаємо ВСІМ гарного настрою!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up