Концертна програма на осінь: коли виступатимуть хмельницькі артисти

Концертна програма на осінь: коли виступатимуть хмельницькі артисти

Хмельницька обласна філармонія відкриє 78-й концертний сезон. Містян запрошують на виступи симфонічного оркестру, камерного оркестру та солістів філармонії. 

Концертний сезон у Хмельницькому розпочнеться 23 вересня. У місті відбудеться чимало концертів як за участю солістів філармонії, так і гостей з-за кордону.

23 вересня - Відкриття сезону "Шостаковичу - 110!". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Соліст - Ю. Кот (фортепіано), диригент - С. Леонов.

25 вересня - З циклу "В очікуванні дива": "Король музичних інструментів". Солісти - Н. Молдован (орган), М. Ясіновська (сопрано), О. Малик (скрипка), Т. Малик (флейта). 

Відео дня

27 вересня - "Музичні рефлексії Австрія - Галичина". Камерний оркестр Хмельницької філармонії. Соліст - Т. Малик (флейта), диригент - О. Драган. 

1 жовтня - "Swiss meetings". Духовий оркестр (Швейцарія), диригент - М. Мюллер (Швейцарія). 

6 жовтня"Swiss meetings". "Innovation DUO": А. Савицька (скрипка, Швейцарія) та Я. Дзилак (скрипка, Швейцарія).

9 жовтня - "Swiss meetings". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Диригент - М. Мюллер (Швейцарія).

14 жовтня - "Тільки пісня...". Творчий вечір В. Шайди. Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Диригент - С. Рабійчук. 

16 жовтняЗ циклу "В очікуванні дива": "Вечір духовної вокальної музики". Чоловічий вокальний квінтет "Мікст". 

28, 30 жовтня - Опера "Украдене щастя". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії, ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" та солісти філармонії. 

3 листопада - "Гості з-за Збруча". Ансамбль "Візерунок" Тернопільської філармонії.

4 листопада - "Від бароко до романтики". О. Леонова (сопрано), С. Дробіт (баритон), Н.Молдован (орган) та зразковий дитячий хор "Подільські солов'ї" ДМШ №1 імені Миколи Мозгового.

11 листопада - "Latina carnival". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Диригент - Р. Аріста (Аргентина).

13 листопада - "Таємниці скрипкової душі". Солісти - О. Малик (скрипка), Н. Молдован (орган).

16 листопада - "Золоте бароко". Камерний оркестр Хмельницької філармонії. Солістка - Л. Король (бандура), диригент - Т. Мартиник.

24 листопада - "Музичні діалоги". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Соліст - Р. Рєпка (фортепіано), диригент - О. Драган.

27 листопада - Опера "Вічний етап". Ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля". Художній керівник - М. Балема.

30 листопада - Концерт переможців конкурсу "Pro art". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Диригент - Т. Мартиник.

9 грудня - "Музичні паралелі". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Соліст - Н. Пилатюк (скрипка). Диригент - С. Леонов.

11 грудня - З циклу "В очікуванні дива": "Журавлиний вирій". Камерний оркестр Хмельницької філармонії. "Тріо бандуристок", соліст - А. Сом (домра), диригент - Т. Мартиник.

18 грудня - Творчий вечір Миколи Довгальова.

20 грудня - Опера "Назар Стодоля". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії, ансамбль пісні і танцю "Козаки Поділля" та солісти філармонії. 

23 грудня - "Різдво у філармонії". Камерний оркестр Хмельницької філармонії. Чоловічий вокальний квінтет "Мікст, диригент - Т. Мартиник.

28 грудня - "Happy new year". Симфонічний оркестр Хмельницької філармонії. Солісти - С. Іваськевич, В. Шайда, О. Леонова. Диригент - С. Рабійчук. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up