Світлана Тарабарова у Хмельницькому зізналась:«Колір волосся придбаний. Я повинна була народитись рудою»

Світлана Тарабарова у Хмельницькому зізналась:«Колір волосся придбаний. Я повинна була народитись рудою»

Вже 4 роки молода українська співачка Світлана Тарабарова дарує слухачам світлу музику. А нещодавно виконавиця проявила себе ще й у створенні одягу. Про це та інше вона розповіла журналісту «ВСІМ». 

Світлана Тарабарова презентувала програму «Світлий концерт» у обласному театрі Старицького. Хмельницький став четвертим після Тернополя містом, яке у рамках всеукраїнського туру відвідала співачка. Але перед тим дала інтерв`ю журналістам "ВСІМ". 

Не так давно був відбір на Євробачення. Чи не плануєте надалі брати участь у подібних конкурсах?

- Конкурс – це взагалі дуже важко. До такого конкурсу треба підготовка майже рік. Це майже рік ти повинен просто викинути, не йти до людей, а присвятити себе цьому конкурсу. Тому я їх не дуже люблю. А коли мене запросили на відбір, то чому б і ні? Я не знаю, що буде далі, давайте жити сьогоднішнім днем.

Відео дня

На Фабриці і після неї вас знали як Алісу Тарабарову. Чому ви відмовилися від псевдоніму?

- Якщо ви цікавилися, то там написано, чому відмовилася. Давно такі питання мені не задавали. Батько назвав мене на честь матері. Мене звуть Світлана. Я комфортно себе почуваю зі своїм справжнім іменем. Все, що було в минулому, я дуже вдячна цьому. А зараз я тут, і дуже приємно познайомитися, я Світлана.

Хто ваша цільова аудиторія? Хто слухає творчість Світлани Тарабарової?

- Дуже багато пісень є на будь-який смак і на будь-який вік. І для дітей, і для дорослих. Якщо зазирнете до нас на концерт, то побачите, що у залі є як і літні люди, так і діти, закохані, підлітки. І чоловіків дуже багато. Аудиторія жива, така класна. Не вузька, а широка.

У вас зараз тур #світлий концерт.  Які міста ви вже відвідали і які плануєте відвідати після Хмельницького?

- Вже відвідали декілька неймовірних українських міст. Почали зі Львова двома концертами. Один з них у шпиталі для хлопців (прим. учасників АТО). То є найщиріші концерти, я вже без них не можу. Другий концерт, відкриття світлого туру, відбулося у Філармонії. Обожнюю зали Філармонії. І сьогодні ми теж у такому залі, тут вирує магія і я можу писати.

А чому саме #світлий концерт?

- Це було спонтанно, ми не планували. Тому що це слово вміщає в собі всі ті емоції, які я хочу донести до людей. Тобто світлий концерт, будь-яка пісня зі світлим кінцем. І головний меседж концерту «Переходьте на світлу сторону музики». Поганого вистачає, мені здається, що треба людей об’єднувати і я пишу для того, щоб об’єднувати.

Розкажіть за свої поїздки до військових. Коли ви відчули, що потрібно? І чи змінилася від цього ваша творчість?

- Так, змінилася. І ми всі дуже змінилися за останні декілька років. Перший мій концерт для хлопців був 8 березня 2014 року. Я була у батьків в Херсоні і знала, що хлопці стоять у полі. І відчула, що я потрібна їм. Музика лікує, вона дає силу і віру. Віра керує усіма нами, в кожного є своя ціль. А зараз ціль кожного українця – це мир над головою. Тому я зібрала свої 2 колонки та пульт і поїхала до хлопців поспівати. І через годину ми всі співали, обіймалися. Хлопці зарядилися, відчули підтримку, що ми люди, яких вони захищають, бо хлопці не їдуть на війну стріляти, вони їдуть захищати. Це велика різниця. Вони повинні розуміти і постійно відчувати підтримку з нашого боку, ми їх тил. Хлопці зустрічають пісню, яку я написала саме для них, «Повертайся живим» стоячи. У Тернополі глядачі з перших секунд пісні встали. Це вже гімн наших хлопців. І звичайно ж «Хочу жити без війни» теж не залишила нікого байдужим. А другий альбом «Вірю. Знаю» присвятила подіям, які відбуваються в нашій країні в останні 2 роки, хлопцям і всім тим людям, які чекають їх з війни. Я хочу і мрію писати світлі пісні про кохання, але не можу робити вигляд, що нічого не відбувається. Тому музика пішла важкувата, бо то наша реальність.

Сьогодні хмельничани почують 20 ваших пісень. Усі хіти ваші авторські?

- Так, я автор, композитор власних пісень. І музика, і слова – все моє.

Чим для вас особлива хмельницька публіка?

- Люди взагалі особливі, неймовірні та теплі. На наші концерти приходить багато дітей.

Що ви знаєте про Хмельницький?

- Може ви мені розкажете? Я зараз не на цій хвилі. Місто погуляти теж не вдалося. Тому що я тут і пишу музику.

Чим займаєтесь, окрім роботи? Маєте якісь незвичні хобі?

- Зараз у мене здійснилася моя мрія, з дитинства мріяла стати дизайнером. Місяць тому запустила свій бренд, який називається «Світло в тобі». Це унікальний бренд, адже у мене в піснях багато меседжів. І я їх перенесла у рядки-обереги, які є на одязі. Людина обирає основу: сорочку, спідницю чи щось інше та обирає свій рядок-оберіг і отримує унікальну річ. Ці фрази допомагають почувати себе впевнено, а одяг повинен людину прикрашати і не тільки на фізичному рівні, але і на емоційному.

Рудий колір – ваш натуральний? Поділіться з хмельничанами секретами краси та молодості.

- Я руда у душі. Колір волосся придбаний. Я повинна була народитися рудою. Секрет молодості полягає у вдячності, у добрих людям поряд, у цілеспрямованості. Це тепла сім’я, здоровий сон, багато води, спорт. Не обов’язково купувати дорогий абонемент у спортзал. Я сьогодні у Тернополі вдягла свій костюм і побігла навкруги готелю. Секретів ніяких нема, все у ваших руках.

Що побажаєте жителям Хмельницького?

- Дуже хочу побажати вам миру у душі, з миру все починається. 

На концерт прийшло чимало хмельничан

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up