У Хмельницькому на концерті зібрали 40 тисяч гривень для спецпризначенців

Понад чотири години музики в одному з нічних клубів міста дарували гурти «Мотор'ролла», «Stanza», «Безодня». Такого драйву в Хмельницькому не було вже давно.

-Ми одразу підтримали ідею проведення концерту, - каже фронтмен гурту «Stanza» Андрій Журба. – Більше того, ми є співорганізаторами концерту. Спільними зусиллями ми це зробили. Підібрали тих музикантів на яких би точно прийшли люди, адже це не розважальний захід, а благодійний концерт. Все було зроблено для того, аби якомога більше зібрати коштів для наших військових. В кожного з нас є друзі, брати, знайомі які знаходяться в зоні АТО. Ми, музиканти, хоч і не тримаємо в руках зброю, але в нас є пряме завдання підняти бойовий дух людей та призвати їх для допомоги військовим.

-Шикарний був концерт, - розповідає фронтмент гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний. -Найголовніше в ньому це не кількість людей які прийшли, а те, що нарешті хмельницькі музиканти взялися за збирання коштів на оборону нашої країни. Мене вразила зібрана сума. Сьогодні взагалі значимий для мене день, сьогодні день ВДВ. Мій батько ветеран ВДВ, він служив в цій частині яка зараз 8-й полк, мій брат служив в цій частині, свого часу він був кращим офіцером країни. Відповідно брати участь в подібних акціях для мене честь, тим більше що вона видалася дуже продуктивною.

-Ми завжди на велику благодійність погоджуємося, це нам подобається, - каже фронтмен гурту «Безодня» Олександр Банашко. – Нам не важко робити нашу улюблену роботу. Необхідно допомагати нашим військовим, які захищають наші кордони і наше життя, які не пускають російських сепаратистів і взагалі бандитів на нашу землю. Це просто святе діло, там наші друзі, батьки друзів. Наш виступ пройшов дуже вдало не дивлячись на те, що виступали першими. Все було дуже бурхливо й емоційно, так як і завжди на наших виступах. Наші фани співали пісні, все було круто, нам не хотілося йти зі сцени.

Відео дня

Окрім запальних танців під пісні гуртів хмельничани та гості міста активно приймали участь у аукціонах, де купували карикатури одного подільського карикатуриста та футболки з патріотичними малюнками.

За карикатури давали 20-120 гривень, за диски гуртів від 100 гривень. А от аукціонна футболка побила всі очікувані рекорди, одна дівчина виклала за неї аж 500 гривень. Прапор 8 полку спецпризначення з автографами виступаючих гуртів оцінили в 1000 гривень.

У цей вечір святкували своє свято й десантники. Їх присутні в залі привітали гучними оплесками та гарними словами, а також заспівали " Путін......ла-ла..". Виконання цього хіта неабияк повеселило всіх.

Після концерту підбили підсумки його проведення. Результати приємно здивували усіх – 40 тисяч 290 гривень. Всі кошти підуть на підтримку військових з 8 полку спеціального призначення.

-Я дуже задоволена тим, що ми спільними зусиллями з іншими організаторами цього благодійного концерту змогли зібрати таку велику суму коштів для наших військових, - розповіла ініціатор концерту Вікторія Дзяна. Дякуємо всім людям, які прийшли підтримати. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Організатори

    організатори щиро дякують благодійному фонду "Захисники вітчизни", гуртам Станза, Безодня та Моторолла, комплексу "СВ", а також першому заму губернатора Олександру Симчишину.

    Олексій reply Організатори

    Дякую міському голові Сергію Мельнику. Його вклад в цю благодійну акцію є досить великим.

    Европа ла-ла-ла reply Олексій

    Мельник скачет, он не москаль!
  • 22.04.1870

    Великий укр мнит себя-КОНЧИТОЮ?
  • продавчинязринку

    наші гурти рулять!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! круто погуляли, навіть не очікували.такі концерти треба 2 рази в місяць проводити, адже вони збирають багато бабла, можна допомагати військовим..

    Хмельничанка reply продавчинязринку

    "можна допомагати військовим" - в чем? В том что б они как можно больше убивали людей? Ополченцев - жителей Донбасса, которые взяли в руки оружие, что бы защищать своих родных от ваших сыночков-убийц?

    Славик reply Хмельничанка

    Ну нельзя же быть такой тупой! Писать научилась и писсать тоже, а думать не научилась! Ну ту-па-я-я-я-я!

    Олег Лузанов reply Хмельничанка

    Да ви і сюди вже добрались...ану киш звідси, вата ватная)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up