11 бійок та 9 п'яних водіїв: як пройшов День Незалежності у Хмельницькому

11 бійок та 9 п'яних водіїв: як пройшов День Незалежності у Хмельницькому

Хмельничани не бояться штрафів і продовжують їздити п'яними за кермом. Не бракувало таких і в 25-ту річницю Незалежності. Викликали поліцейських і з повідомленнями про бійки та крадіжки. 

День Незалежності у Хмельницькому запам'ятався хмельничанам велетенським "вишиванковим" тризубом та масштабним парадом вишиванок. Та не обійшлось і без порушень. 

Вчора, 24 серпня, патрульні спіймали 9 п'яних водіїв, 5 з них - вночі. Поліцію викликали і на бійки. Таких дзвінків було 11, з яких 9 в нічну пору доби. Зловили і чотирьох захмелілих хмельничан. У місті сталось 3 крадіжки, всі вони були вночі. А через пожежу у приватному будинку загинула пенсіонерка. Загалом на лінію "102" поступило 195 викликів: 88 - вдень і 114 - вночі. 

- День Незалежності минув досить тихо. Вдень ми отримали менше викликів, аніж зазвичай, але активізувалися нічні дзвінки, яких завжди набагато менше. Досить великою була кількість п'яних за кермом, не дивлячись на штрафи, продовжують їздити у стані алкогольного сп'яніння, - розповідає "ВСІМ" речник управління патрульної поліції Хмельницького Роман Мартинюк. 

Відео дня

Одна із крадіжок сталась в ніч на 24 серпня по вулиці Ювілейній. З автомобіля "ВАЗ 2110" викрали автомагнітолу закордонного виробництва. По обіді з квартири на Зарічанській у хмельничанина винесли 2500 доларів. А близько 21:45 по вулиці Раскової побили 24-річну жительку Красилова. 

Читайте також: День Незалежності у Хмельницькому: всі події
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Вот Вам и доказательство, что мусора берут взятки и продолжают бояться высшего начальства. За ночь 9 пьяных, потенциальных убийц задержали, что при таком раскладе в городе, за срок борьбы мусоров с пьяницами, машин в городе должно очень уменьшится.Или нет?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up