Донеччани надурили хмельничан на 12 тисяч гривень

Донеччани надурили хмельничан на 12 тисяч гривень
Шахраї шукали оголошення про продаж котів чи собак, телефонували та домовлялись про купівлю. Але казали, що телефонують з іншого міста, тому гроші обумовлювали передати не з рук у руки, а перерахувати на картку.

Обоє підозрюваних  родом із Донеччини.

- Не так давно звільнилися з місць позбавлення волі, де відбували покарання за вчинення тяжких злочинів. Один з них оселився у Хмельницькому та жив у громадянському шлюбі з місцевою дівчиною. Його 23-річний напарник приїхав у гості, та додому не поспішав, - каже речник Хмельницького міського відділку міліції Катерина Терещенко.

Чоловіки не мали роботи, тому почали дурити довірливих хмельничан. Їхніми жертвами були власники домашніх тварин.

Відео дня

За словами начальника Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Василя Птащука, злодії обирали жертвами людей, які погано орієнтувалися у платіжних системах та карткових переказах. Вони по телефону інструктували людей, які операції виконати, щоб отримати гроші за тваринку. Так, у випадку з продажем персидського кошеняти потерпілі замість того, щоб отримати 500 гривень, позбулися майже 7 тисяч.

Під час вчинення чергового злочину кримінальний дует був затриманий працівниками Хмельницького міськвідділу міліції. Наразі чоловіки перебувають у слідчому ізоляторі. Стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке їм загрожує — до 3 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    АФИГЕТЬ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up