Хмельниччина: 26-річний зек обкрадав магазини через пристрасть до алкоголю

Житель одного із сіл Славутського району чоловік проник у відділення пошти, крамницю, а «попався» у магазині. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей.

- Щоразу він обирав нічний час доби, коли практично всі заклади зачинені, а поруч немає мимовільних свідків. Проте, проникаючи в черговий раз у торгівельну точку, чоловік вважав, що йому знову все зійде з рук, - каже речник Державної служби охорони у Хмельницькій області Олена Шибунько.  

Близько другої години ночі в магазині по вулиці Привокзальній спрацювала система охорони. На місце приїхали правоохоронці. Вони помітили відірвану віконну решітку та розбите скло. Всі факти свідчили про проникнення всередину приміщення. До магазину приїхала  і слідчо-оперативна група. У цей час злочинець ще перебував у приміщені.  Аби уникнути покарання, він зайшов до комірчини, заліз на верхню поличку та, причаївшись, сподівався, що ніхто його не помітить. Проте правоохоронці викрили його схованку. Під час затримання молодик намагався чинити опір працівникам міліції, але йому одягнули наручники

Наразі по даному факту проводиться перевірка за ознаками частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За надмірну любов до чужої власності чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

Відео дня

- Як стало відомо, у свої 26 років у молодого чоловіка є кримінальне минуле – близько місяця тому у нього завершився термін відбування покарання за вчинення подібних злочинів. На «кримінальну стежку» його підштовхнула любов до алкоголю, а також до легких і швидких грошей, - каже Олена Шибунько.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up