На Дубовому шахрайки виманили у дівчини півмільйона гривень

На Дубовому шахрайки виманили у дівчини півмільйона гривень
У Хмельницькому в районі овочевого ринку у мікрорайоні Дубове дві шахрайки задурили голову 26-річній дівчині і та віддала їм 41 тисячу євро і чотири тисячі доларів.

Шахрайки діяли за стандартним сценарієм. 17 липня близько четвертої години дня до жертви підійшла одна жінка, почала розповідати, що у неї сталася біда і їй допомогла інша жінка, з якою вони повинні були зустрітися. Потім з’явилася інша шахрайка і вони обидві наговорили жертву дати їм грошей.
- 500 тисяч гривень – це найбільша у Хмельницькому сума, яку шахраї видурили у людей, -  каже речник Хмельницького міськвідділу міліції Аліна Арнаут. - Дівчина навіть не може описати зовнішності шахрайок. Постраждала може лише згадати, що поїхала додому, взяла гроші і віддала жінкам. Потім прийшла до тями, але ні грошей, ні шахрайок вже не було й сліду.
Правоохоронці порушили у справі кримінальне провадження за шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою группою. Якщо шахрайок знайдуть, їм світить позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.
- Перехожим, які бачать, що людині задурюють голову, необхідно просто забрати її, сказати, щоб вона не вірила у всі ці розповіді, відволікти від розмови, щоб вона не піддалася психологічному впливу, - каже Аліна Арнаут. – Шахраї володіють гіпнозом s настільки впливають на підсвідомість людей, що люди, самі того не бажаючи, вірять у всі розповіді. Тому, коли до вас підходять, починають ворожити і розповідати, необхідно одразу йти звідти і нічого не слухати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Бывает такое, но не все на гипноз поддаються, от хода мышления зависит. Знаю, что чем глупее , тем легче ему что-нибудь внушить. У нас таких хватает. Я в Крыму на цигананях проверял, делал вид что ведусь, а потом нахе... посылал. Хотя кто в себе не уверен, лучше не вступать в диалог.
  • Anonymous

    Да всё это херня. В подобных местах (рынки, вокзалы) все друг друга знают, и менты не слишком заинтересованы в поимке "шахраїв", так как частенько с ними в доле. ((
  • Anonymous

    А це нічого, що ці шахрайки корірують уже рік і все по районам, які відносяться до Південно-Західного відділення і ніяк ні по одній справі вони не можуть їх відловити-вот цікаво скільки ще мають виманити за допомогою гіпнозу шахраї у людей, щоб цим зацікавилась наша прокуратура?
  • Anonymous

    Можуть. Моя знайома так попалася(((

    Анонім reply Anonymous

    Развод на деньги с помощью гипноза

    Здравствуйте, уважаемые форумчане! Нужна Ваша помощь. 3 декабря 2015 года женщина с напарницей с помощью гипноза заставила мою жену принести ей все деньги, которые были в квартире. Мошенниц поймали, есть их паспортные данные. Если есть потерпевшие, которые пострадали по похожей схеме, и которые обращались в милицию, большая просьба откликнуться. Мой телефон 063-327-83-86 (Василий)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up