На залізничному вокзалі Хмельницького з рук іноземця видерли пакет з грошима і документами

На залізничному вокзалі Хмельницького з рук іноземця видерли пакет з грошима і документами
Підозрюваного затримали

В очікуванні свого потягу 62-річний чоловік зайшов до привокзальної аптеки, щоб купити ліки. У поліетиленовому пакеті в нього був квиток вартістю майже 2 тисячі гривень, 1,5 тисячі готівкою, закордонний паспорт та пенсійне посвідчення. 

62-річний громадянин сусідньої держави, інвалід 2-ї групи, провідував свою матір, яка мешкає у Чернівецькій області. На залізничному вокзалі Хмельницького в нього була запланована пересадка. 

Іноземця вже "випасав" грабіжник. Він побачив, що в нього є гроші, тож чекав, поки пенсіонер вийде з аптеки.  Він видер у нього з рук пакет і втік. 

До поліції зателефонували свідки. Патрульні  по «гарячих слідах» затримали грабіжника.

Відео дня

- Ним виявився 30-річний місцевий житель. Під час затримання в підозрюваного вилучили дорожню сумку з особистими речами, серед яких був викрадений пакет, - повідомлять у прес-службі ГУ Нацполіції у Хмельницькій області. 

Правоохоронці вилучили усе награбоване і повернули власнику.  

Зловмисник зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому доведеться відповідати перед законом згідно ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке йому може загрожувати, — позбавлення волі на строк до 4 років.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дудник Вадим

    а хто на фото ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up