Надія Кнець вважає, що її побили через професійну діяльність на «Бартері» або привокзальній площі(ВІДЕО)

Надія Кнець вважає, що її побили через професійну діяльність на «Бартері» або привокзальній площі(ВІДЕО)
Побиття депутата Хмельницької міської ради Надії Кнець стало причиною скликання позачергової сесії Хмельницької міської ради. Поки міліція шукає зловмисника, на сесії вирішили звернутися до СБУ.

Нагадаємо, 29 липня на депутата Хмельницької міської ради Надію Кнець був скоєний напад. Жінку побив невідомий молодик у ліфті її будинку.

-  Відносно Надії Володимирівни скоєно вже не перший злочин. Його ми розкрили, - каже начальник Хмельницького міського відділку міліції Василь Птащук. -  Наразі виконуються усі слідчі дії для того, щоб встановити особу злочинця. Розглядаємо різні варіанти, що стосуються як професійної діяльності, так і іншої.  

Сама ж Надія Кнець каже, що ворогів серед сусідів та друзів у неї немає. Скоріш за все, за словами депутата, на неї напали через те, що вона роками відстоює інтереси підприємців міста.

Відео дня

- В мене немає особистих ворогів, - каже Надія Кнець. – А тільки по роботі. Я не можу сказати достеменно, бо у мене немає доказів. Але я підозрюю, що через «Бартер Сервіс», або ж через реконструкцію привокзальної площі… На засіданні комісії міської ради сам пан Дяченко ( власник ТОВ «Речовий ринок «Торговий дім «Бартерсервіс»- прим.авт.) в присутності міського голови і підприємців казав, що «ми з тобою розберемося окремо»… Але я й не дуже злякалася.  

Секретар міськради Костянтин Чернелевський вважає, що потрібно протокольно звернутися до   СБУ з проханням провести перевірку даного факту, мовляв, справа є резонансною.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олександр Р

    Виселяти своїх внуків з квартири,може  тільки ...
  • Олександр Р

    Мало тоді дали в голову. І взагалі як їй люди довіряють свої проблеми,якщо вона в своїй сім'ї раду не може дати. Люди ,да вона своїх внуків на вулицю з квартири виганяє!!
  • Вайсер

    По писку дали і вже вона знаменитість. Боже, Боже! Срамота.
  • PAL

    Эту пани я знаю еще с податковых майданов, при тимошенко. И очень много вопросов к ней имеются. А если бы еще знали, как она в дупутаты пробивалась, это просто цирк. В ее личном деле, можно написать - склонна к измене, любит чужие гроши.

keyboard_arrow_up