Патрульний з Хмельницького попався з "наркотиками від кашлю"

Патрульний з Хмельницького попався з "наркотиками від кашлю"

Ліки, які містять кодеїн і використовуються для виготовлення наркотику, продають без проблем у аптеках. За ними вже давно полюють поліцейські з Департаменту протидії наркозлочинності.  Молодий хмельницький патрульний, який купив і собі пластинку цього медзасобу,  банально попався під час спецоперації.

Сьогодні, 27 квітня, патрульний поліцейський з  Хмельницького був затриманий колегами в районі  Заготзерна. При ньому виявили таблетки, які в аптеках без лікарського рецепту продавати не мають право. «Кодтерпін» -  таблетки від кашлю. Вживання їх у великих дозах може призвести до наркотичного сп’яніння. Журналістам «ВСІМ» стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах, що вчора фармацевт однієї з аптек по Панаса Мирного також випустив ліки без рецепту. Але резонансу не було.  Сьогоднішнє затримання покупця у Раковому  - кричущий випадок.

Поліцейський у неробочий час зайшов в аптеку, яка вже була «під прицілом» працівників Департаменту протидії наркозлочинності.    

-  Зараз ми проводимо відпрацювання по всьому місту.  «Кодтерпін» - один з препаратів від кашлю, які містять кодеїн і які люблять наркомани. А ліки з кодеїном використовують для виготовлення так званого наркотику «крокодил», - повідомило «ВСІМ» джерело в правоохоронних органах.

Відео дня

Продаж кодеїновмісних препаратів з аптечних закладів без рецептів заборонений з 2012 року. Як повідомила «ВСІМ» речник управління патрульної поліції Хмельницького Алла Пампура, патрульного затримали, усю інформацію мають перевірити і зробити внутрішню перевірку.

- Був такий факт. Інспектор пояснив, що купив без рецепту, - каже Алла Пампура. - Треба ще зробити аналізи та перевірити, з якою метою він придбав таблетки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Напевно ці ліки вже подорожчали від сьогодні. Реклама - рушій торгівлі)))
  • Анонім

    Ці ліки повинні відпускати тільки по рецепту,адже їх можуть купувати і підлітки.
  • Анонім

    Ахаза. Свої раніше своїх не пиняли, а зараз все ,, 100 департаментів 100 поліцейських і всі один на одного несуть.  Життя з ними нема
  • Nadya Tekluk

    купил пластинку таблеток-записали в наркоторговцы?да чё уж,пишите-поймали наркобарона,с поличным!!!позорище,а не новость.тьфу на вас!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up