Заради крадіжки авто 17-річні жителі Славути вбили таксиста цеглою – МВС

Заради крадіжки авто 17-річні жителі Славути вбили таксиста цеглою – МВС
В міліції розповіли подробиці вбивства таксиста із Миколаївщини. Як виявилося хлопці напали на пенсіонера, щоб вкрасти та продати його авто. Гроші планували витратити на розваги.

Нагадаємо, у річці Південний Буг біля села Бузьке Вознесенського району знайшли тіло чоловіка. У вбивстві підозрюють трьох мешканців Хмельницької області.

30 червня хлопці приїхали до міста Вознесенськ святкувати закінчення навчального закладу. Грошей на відпочинок у них бракувало. Як повідомляють у секторі зв’язків  з громадськістю Миколаївського обласного управління міліції, молодики вирішили вкрасти автомобіль, щоб потім його продати.   У Вознесенську вони зупинили таксі та вирушили за межі міста. По дорозі вони змусили водія зупинити автомобіль. Пасажири почали наносити водієві удари цеглиною.  Впевнившись, що пенсіонер не подає ознак життя, неповнолітні викинули тіло у річку.

На викраденому транспортному засобі зловмисники доїхали до Миколаєва, де на їх шляху трапились працівники Державтоінспекції. Уникнути відповідальності та довго переховуватись від слідства підліткам не вдалось.

Відео дня

Слідчим управлінням УМВС України в Миколаївській області проводиться досудове розслідування по кримінальному провадженню, розпочатому за ознаками п.6, п.12 ч.2 ст.115 КК України «Умисне вбивство» та ч.3 ст.289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного ув’язнення із конфіскацією майна.

Працівники оперативних та слідчих підрозділів, за результатами діяльності яких зазначений резонансний злочин було розкрито, заохочені правами Міністра внутрішніх справ України та начальника УМВС України в Миколаївській області.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 19:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 18:42 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up