23-річний Євген Неймак своєї вини не визнає. Каже, що за кермом був інший чоловік

23-річний Євген Неймак своєї вини не визнає. Каже, що за кермом був інший чоловік
Неймак, якого підозрюють у вчиненні ДТП з смертельними наслідками, заявив у залі суду, що за кермом автомобіля «Toyota Land Cruizer» знаходився інший водій. А він же сидів на пасажирському сидінні.

Розгляд справи у Хмельницькому міськрайонному суді затримується. Адвокат підсудного заявив про відвід головуючої судді Світлани Бурки. Сам Євген Неймак підтримав рішення свого адвоката.  Наразі вирішується питання головою суду щодо того, чи є клопотання адвоката правомірним, чи ні.

Тим часом підсудний Євген розповів, що у день аварії все ж була гулянка, але він, будучи майже тверезим, за кермо не сідав. Натомість автомобілем керував п’яний летичівський міліціонер.

- В нас в’їхав Жигуль, в мою сторону, де я сидів. Я вилетів через вікно, в мене є травма. Я впав на асфальт. Він (міліціонер, який також знаходився в салоні Тайоти на момент ДТП, -прим. авт.) випив десь дві бутилки сухого вина. Я випив десь рюмки три чи чотири коньяка. Він може підтвердити, що саме він був за кермом, - каже Євген Неймак. 

Відео дня

Читайте також: Євген Неймак просидить у СІЗО до 27 вересня

Родичі загиблого міліціонера не вірять цим словам.  Батько загиблого Сергій Гулько каже, що міліціонера, який начебто був за кермом позашляховика, хочуть підставити.

- Я знаю, що після аварії брат батька (дядько Євгена Неймака, - прим.авт.) почав переставляти капці того пасажира, що їхав з ним, на водійське сидіння, - каже Сергій Гулько. – А ми приїхали дочекатися справедливого рішення суду. Бо нам стало відомо, що він  (Євген Неймак, - прим. авт) хоче поїхати в Америку. Увесь Летичів хоче справедливого рішення суду. І не на рік. Є свідки, які можуть розповісти, хто ж був за кермом.  

Нагадаємо, ввечері 1 серпня неподалік Летичева водій автомобіля «Toyota Land Cruizer» грубо порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та влетів в «ВАЗ 21063». За кермом «шістки» перебував 29-річний дільничний інспектор Летичівського райвідділу міліції. Він, його 22-річна дружина та однорічний син загинули на місці. Одразу після скоєння ДТП родичі водія забрали його з місця події. Правоохоронці його розшукали і затримали в порядку ст. 208 КПК України. Таке рішення було прийнято у зв’язку з важкістю вчиненого правопорушення, а також зважаючи на те, що підозрюваний мав можливість виїхати за кордон.

Адвоката підсудного активісти і родичі загиблих не випускали із зали судових засідань до того часу, поки не винесли рішення про міру запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (45)
  • Анонім

    интиресно получается...когда "мент" так значит ему все позволенно,и в не трезвом состоянии за рулем кататся,в результате чего очень много аварий с летальным исходом,но все молчат...боятся...! Но вот просто обидно то, что когда простые семьи погибают в авариях (а это очень часто случается к сожалению) то никто ничего не видит, не разбирается, нет никакой прессы, активистов,видео с видеорегистраторов!!!!!!!!! а почему так? Когда обычный человек приходит в милицыю за помощью,то там как правило двери закрыты, и сколько человеческих слез проливается именно из-за этого....сколько человеческих прокленов. А здесь прям роздули такое что аж противно!!!!!! Да я согласна,что виноват. Жалко молодых людей,ребенка не в чем не повинного, молодую женщину. Но те семьи которых не слышат в подобных ситуацыях действительно жалко!!!!!! А кто их не слышит,а?не те же "менты"?! А тут конешо......"служитель правоохранительных органов" погиб,так это даааа!!!!!это надо так роздуть!!!!! И еще так интирестно говорят- "МАЖОРСКИЙ СЫНОК", это уже зависть у людей прет без границ!!!!! А кто вам запрещает быть как вы говорите мажорами??? Руки в ноги оторвья задницу от дивана,включайте мозги и вперед!!!!!!!!!!! У каждого есть дети, и каждый нормальный родитель будет тянуть свое чадо из какой бы небыло ситуации (а в жизни все что хочешь и не хочешь может случится). Я лично не знакома с семьей пострадавших и с семьей обвиняемого, но жалко и тех и тех. Пострадавших жалко,потому что из личного жизненого опыта,знаю как ето хоронить детей!!!! А обвиняемого жалко,потомучто ему думаю тоже не очень то хорошо, и поверте что Господь Бог безнаказаным его или его детей не оставит, ведь за все в жизни надо платить!!!!!! Еще читала здесь в коментариях такую интирестную фразу "человеком надо быть" да как можно говорить о какой либо человечности если сдесь только и пишут "мажор" "сынок мажорский" это все настолько пафосно и гадко, что аж противно!!!!! Это весь человеческий "менталитет" такой....зависть одним словом. у нас ведь как,если ты богат, значит нелюд. А никто не думает о том что богатство этим людям не с небес падает а они его тоже мозолями и мозгами зарабатывают!!!! Я думаю что еслибы случилось такое только  наоборот не "мажор" "мента", а "мент" "мажора" то его бы точно также спасали родители от тюрьмы!!!!!!!! Многие прочитавши мое мнение подумают что я безсердечная тварь какаято. Но нет! я просто смотрю правде в глаза!!!!!!! И эту правду все знают, просто многие прикрываются пафосной "типа" интилегенцыей, что вот так прям все за правосудие, а сами бы не дай Бог оказавшись в такой ситуации поступали точно также!!!!!!!!!!!!
  • Гордон Женя

    Неймак - вбивця. І буде сидіти, інакше повстане весь Летичів. А "червоний Анонім" дуже вже його захищає. Один з його друзів? О, вже мама вбивці з Америки прикотила, щоб сина-ублюдка відмазати. Краще треба було раніше виховувати. Ви, неймаки, всіх достали своїм цинізмом та наглотою. Дивіться щоб крізь  дим не дивились на свій бізнес

    Анонім reply Гордон Женя

    Так тут багато анонімів. І жовтих, і червоних. і зелених. Як світлофор. І статі різні у однакових кольорів. Чоловічі, жіночі. Кого конкретно маєш на увазі?
  • Шаргун Діма

    МОЛЧАНЮК IГОР МIЙ ДЯДЯ ЗА РУЛЬОМ НЕ БУВ НЕЙМА4 БРЕШЕ ВIН ВИПИВ БIШЕ  ЧИМ 4 РЮМКИ

    Пасечник Юлия reply Шаргун Діма

    Дмитрий не могу смолчать, ваш дядя может за рулем и не был, но соучастник убийства, он  правоохранитель допустил сесть за руль бухому, которых он по идеи и должен ловить, лишать прав и так далее.. он соучастник трагедии и тоже должен понести наказание за три загубленных человеческих души.
  • Анонім

    Загинула сім"я, маленька дитина. Як же можна сідати п"яним за кермо? Як???? Це яким треба було бути п"яним щоб на обгоні в"їхати в смугу навпроти під кутом 90 градусів!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up