Справа Червонюка: 25 липня чергове засідання у Хмельницькому апеляційному суді

Розгляд справи по смертельній ДТП за участі сина депутата Дмитра Червонюка у апеляційному суді призначено на 25 липня.

Початок о 10:00. Справу розглядає колегія з трьох суддів. Судове засідання відкрите.

ДТП, в якій загинув 26-річний Олег Крушельницький, сталася в ніч з 20 на 21 серпня 2013 року. Чоловіка, який переходив вулицю Рибалка по пішохідному переходу, на швидкості на смерть збила іномарка. За кермом знаходився син депутатки Хмельницької облради та власника Рівненського льонокомбінату 19-річний Дмитро Червонюк. У крові водія виявили алкоголь.

Після півроку тримання в сізо Дмитра Червонюка відпустили з зали суду Відповідно до вироку, звинувачений Червонюк порушив 12.3 та 12.4 пункти Правил дорожнього руху та частину 2 статті 286 Кримінального кодексу Ураїни. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк 4 роки. Проте статтею 75 Кримінального кодексу України до нього застосовано іспитовий термін строком на один рік. Червонюка також позбавили права керувати автомобілем строком на 3 роки.  

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • PAL

    Сколько убийц шляется по Украине.
  • Правдолюб

    Особливий тон статтей, які стосуються Червонюків цілком зрозумілий, якщо відвідати сторінку ВКонтакті головного редактора ресурсу "Всім" і автора більшості статтей про Червонюків Оксани Ісаєнко. У друзях  Оксани Ісаєнко знаходяться такі відомі своєю хамською поведінкою брехливі свободівці як Литвинюк Ганна та Бурлик Віктор, також у друзях і перший заступник голови ОДА, свободівець Симчишин Олександр. Тут один заявив, що у мене фобія до партії Свободи. Як виявилось відчуття, що є слід Свободи у цих брехливих статтях про Червонюків були вірними. Та й не тільки у цих статтях. Таке відчуття, що свободівці не націоналісти, а борці з успішними, заможними людьми і незалежно як ці статки у людини з'явились.  Якщо людина навіть чесно заробила гроші, то для свободівців це байдуже. Для них заможний значить ворог народу. Ну це, звісно, так вони міркують перед своїм електоратом, який в основному становлять заздрісники, ледарі і т.п. наволоч, проводять для підтримки прихильності своїх виборців брехливі мітинги тощо. Самі ж свободівці не проти жити роскішно, заможно.

    павлюк reply Правдолюб

    розпочав за здравіє, закінчив за упокій(( правдлоюб, не засмічуй Інтернет простір своїми гидотними  виправданнями й т.д. Червонюків. мені вони дл одного місця, але вже задовбало лдне й теж саме від тебе читати

    UkrRiot reply Правдолюб

    Шановна журношлюха Світлана Сирота!

    Твої нападки на адресу Ісаєнко пов'язані з тим, що вона успішна в своїй сфері - редактор найпопулярнішого ресурсу Хмельниччини.

    А ви лише невдаха, яка за брудні гроші захищає виродків і працює в псевдо-газеті ЛЬонокомбінат із видуманих тиражем 15 тисяч.

    UkrRiot reply UkrRiot

    "-2 " - значить я написав правду.

    Вам взагалі не соромно сидіти на сайті, редактора якого ви постійно  в чомусь звинувачуєте? А самі не спроможні хоч щось зробити - це єдине місце, де вашу писанину можуть прочитати?))

    Правдолюб reply UkrRiot

    І коли редактора Ісаєнко у чомусь постійно звинувачували? Цей один раз - це постійно?

    Правдолюб reply UkrRiot

    Яке розчарування? Так? Люди не підтримують брехливі погляди заздрісників.

    Світлана reply Правдолюб

    Правдолюбе, а ти то чому так захищаєш Червонюків?Ти ж то знаєш, що цей "бізнесмен" один із тих,які за часів Януковича звик жити за "своїми" законами. По поводу,цих людей, яких ти звинувачуєш незрозуміло в чому, хочу сказати ,що вони на правильному шляху. Це є ЛЮДИ,які заслуговують на повагу, це ПАТРІОТИ своєї ДЕРЖАВИ.

    Юля reply Світлана

    бе. мене зараз знудить від твоєї заздрості.

    працюю на Олега Казимировича Червонюка. як до Януковича, так і після. якщо хтось на стільки тупий, то пояснюю: така тяганина і висвітлення дтп на всю країну було саме при Януковичу. якби все було "схвачєно", то ніхто б і не вякнув і нічого б не знав.

    щодо того, що Олег Казимирович живе за "своїми" законами, то розказую: він живе за своїми принципами, а за законами України. на відміну від більшої маси підприємств і підприємців, у нас є всі дозвола, всі ліцензії, всі висновки сес і біла бухгалтерія. ми не приховуємось від податків, при розмитненнях не хімічим з митними кодами для приховування від сплати митних платежів. у нас все чисто. ми є напевно єдиним в Україні національним виробником трикотажу.

    і замість того, щоб пишатись, що в цій розваленій, розкраденій і роздертій на шматки державі починає щось вироблятись своє, ти відкриваєш свого поганого рота і поливаєш цю людину брудом? так він дає роботу і достойну зарплату сотням українців, і зробив в житті більше, ніж тисяча таких, як ти гамнюків.

    Денис reply Юля

    СВІТЛАНА СИРОТА ми знаємо,що ти працюєш у Червонюка ще за часів Януковича.

    Саме на Януковича  та його сімю розраховував Червонюк .(ПОРТНОВ повинен був "розібратися"у "справедливості" вироку )

    Цей БАРИГА ПРИКРИВАЄ СВІЙ ДОХІД ,він думав що так як при Януковичу він буде далі жити за своїми законами.



    Ще тобі хочу сказати, що професія МУЗИКАНТА тобі краще підходить.

    Правдолюб reply Світлана

    Люди дадуть на виборах у Верховну Раду оцінку цим "патріотам". Вже на сьогоднішній день рейтинг Свободи згідно із соцопитуваннями трішки вище 3%.

    Коля reply Правдолюб

    Ти часом не та дівчина  ХАМОВИТА(в білому костюмі) , що під податковою так погано себе вела?А ще хочеш аби тебе вважали  за журналістку ?Таким перевертням-журналістам як ВІКТОРІЯ МАМОТЮК та СВІТЛАНА СИРОТА потрібно ФІЛЬТР на язик вчепити, аби  добре ФІЛЬТРУВАЛА свій базар.

    UkrRiot reply Правдолюб

    Враховуючи те, що занадто мало орфографічних, пунктуаційних, граматичних помилок, можна зробити висновок, що за цим ніком ховаються журношлюхи із Рівного - Світлана Сирота і ще як там її...

    Правдолюб reply UkrRiot

    Яка чудова логіка. Якщо людина пише без помилок, то вона журналіст.
  • Червонюки

    То штрафують на 1.8 млн. і 15 тисч гривень.

    Тепер малого посадять на років 8.

    Свята Матушка Богородиця наказує нас.

    Не можемо зрозуміти - за що??

    Миру- МИР reply Червонюки

    а, может, лучше в армию????!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up