У Хмельницькому 18-річний хуліган розпилив сльозогінний газ на пенсіонерів і втік

У Хмельницькому 18-річний хуліган розпилив сльозогінний газ на пенсіонерів і втік
Подія сталась у п’ятницю, 1 травня, на Проскурівській.

Відео реєстратор у патрульній автівці відзняв, як на світлофорі група пенсіонерів чекала зеленого світла, аби перейти дорогу. В цей момент до них підбігли двоє молодиків і почали розпилювати газ із балончика.

Наразі до міського відділу міліції вже звернулись двоє постраждалих.

Відео дня

Одного зловмисника затримали на місці. На нього міліціонери склали адміністративний протокол за ст. 173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали будуть направлені до суду, який і призначить міру покарання. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Хмельницькій області.

До «ВСІМ» звернувся читач, який повідомив, що 1 травня хулігани напали не на пенсіонера, а на провокатора. У той час 26-річний Іван (прізвище відоме редакції) був на Проскурівській з дитиною.

-Я був присутній там, з дитиною гуляв, - каже Іван. - Біля «Вічного вогню» зібралися пенсіонери, між ними було декілька молодших людей. Один з них з них був з гербом Радянського союзу, цьому дядькові років під 50. Чорна куртка, берет, на фотографії його видно у вас на сайті. Він відкрив куртку, виставив груди (футболка з гербом- прим. автора), показував, махав руками, розказував. Я підійшов, дитина у візку , мені дуже не сподобалося. Міліція там була і бачила все. Коли проходили хлопці у військовій формі він курткою прикривав, явний провокатор був. Потім він пройшов біля мене до пішохідного переходу, тут де все це сталося. Я побачив, що двоє хлопців не стрималося, накинув один капюшон на голову і підійшов до нього, бризнув йому балончиком в очі, дали декілька раз по морді йому і побігли. Міліція моментально, тут як тут, за ними мигалки включила, тобто вони бачили того чоловіка, і бачили, що хтось не стримається і підбіжить до нього. Просто їхали за ним і чекали хто це буде. Пенсіонери стояли просто на пішохідному, видно на фотографіях. В парку багато людей бачило цього чоловіка. Це був просто провокатор, який чекав, що хтось підбіжить і дасть йому. Вони напали на конкретну людину, пенсіонери стояли в стороні, ніхто на них точно не нападав. Те, що вони не праві, з однієї сторони нападати на людину це одне, але такі факти як футболка з радянською символікою, яка заборонена, це інше. На другій фотографії, якщо її збільшити навіть видно червона футболка в нього. Чому цей факт ніхто не розповідає?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Глазок Игорь

    видео преступления https://www.youtube.com/watch?v=eVR2Cds7bJA

  • Оленка Арманчук

    патрульна автівка....а западло було міліціянтам наздогнати порушника? чи живіт не пустив?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up