У Хмельницькому на ринку затримали валютника. Його «колеги» відбивали чоловіка у міліції

У Хмельницькому на ринку затримали валютника. Його «колеги» відбивали чоловіка у міліції
За точку біля продуктового ринку, де постійно «працюють» валютники, взялися правоохоронці. Під час рейду міліціонери затримали чоловіка, який обмінював парі 100 євро.

У Хмельницькому правоохоронці оголосили боротьбу з тіньовим ринком валютних операцій. Фіксують правопорушення при вході на овочевий ринок, біля залізничного вокзалі та на «Толкучці». Все в рамках профілактичної операції. На тих, хто продає та купує іноземну валюту, складають протоколи.  За словами начальника сектору боротьби з економічною злочинністю Андрія Ребчонка, у міліцію неодноразово звертаються місцеві жителі, які незадоволені тим, що посеред вулиці проводиться обмін валюти.

Працівники міліції відслідкували факт обміну валюти біля овочевого ринку. Чоловік та жінка підійшли до міняйла та продали 100 євро. Затримання відбувалося зі скандалом. Як тільки правоохоронці підійшли до валютника, їх оточили його «колеги». Розпочалася штурханина.  Валютники кидали один одному сумку із грішми, аби вона не попала в руки міліції. Врешті, і міліціонери, і валютники вчепилися у сумку. Закінчилося все складанням адміністративного протоколу.

 Валютник на ім’я Олександр  відмовлявся від дачі показів.  Він заперечує, що обмінював валюту. При собі у хмельничанина виявили пачку гривневих купюр та кілька доларів, які він тримав у сумці.  Сотню, яку він отримав, не знайшли.

Відео дня

Поки з ним розмовляли правоохоронці, під дверима очікували інші міняйли, які обурювалися затриманню їх «колеги».

Після майже годинної розмови із міліціонерами, Олександр погодився поговорити із журналістами «ВСІМ». Він вважає, що його затримали неправомірно.

- Я прийшов на базар за олією, - розповідає чоловік. - В мене в кармані було 20 рублів. Тут на мене налетіло 20 чоловік. Руки заламали і сказали, що я міняю якісь сто євро. Я не працюю валютником. А всіх  людей (йдеться про інших валютників з ринку, - прим.авт.) зустрів по дорозі на базар. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (70)
  • Паша Корчагин

    Краще б в АТО сепаратів ловили,а не людей які допомагають солдатам на передовій.

    Eugene Darchenko reply Паша Корчагин

    Між іншим так, ці самі валютчики, добровільно жертвують нормальні сумми грошей нашим бійцям на схід.
  • Кривий Віталій

    Це рядова подія. Значно вагоміше, коли Національний банк відбирає у  комерційного банку дозвіл на валютно-обмінні операції за порушення  закону. А міліція має працювати професійно і вживати заходів на заяви громадян.



    На відео у кабінеті, чоловік, який емоційно захищав затриманого, заявив про діяльність незаконних ігрових закладів, як відреагує на це повідомлення міська міліція?
  • PAL

    Хотим жить по законам, и тут же нарушаем. Хотим по справедливости, не дают законы. Один закон разрешает( право на труд ), другой запрещает. Нам постоянно указывают, что делать. Хотя люди знают и умеют, что и как делать. У людей одни обязанности, при этом нет прав. Когда кого то выбираем, тот становится избранным, при этом переизбрать его не возможно. Существуют кучи законов, а живем в беззаконии. Вот и в этом случае - валютные операции. Кому они выгодны??? Все знают кому. И что с этим делать? Повязали одного, придет другой. Так и будем жить при законах, в беззаконии.
  • Ворона Виталий

    Сам незнаю чому, але валютчиків мені зовсім не шкода.

    Анонім reply Ворона Виталий

    +1 То та сама мафія.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up