У Хмельницькому таксисту, який на зупинці насмерть збив пішохода, присудили 6 років

У Хмельницькому таксисту, який на зупинці насмерть збив пішохода, присудили 6 років
28-річний водій ніч пиячив, а зранку сів за кермо, і не впоравшись з керуванням вилетів на зупинку "Легпром" по Рибалка, збивши 40-річного чоловіка. Свою провину, якої спочатку не визнавав, тепер спокутуватиме за гратами.

Нагадаємо, аварія сталася 15 березня. Удар був такої сили, що на зупинці позривало асфальт. Водій збив пішохода, який чекав на маршрутку, а машину зупинив стовп. Загиблий Юрій Садовий працював у супермаркеті «Таврія-В». У нього залишилися дружина і 11-річний син.

Водій після аварії втік з місця події, але за півгодини його знайшли міліціонери. Чоловік був п"яний і божився, що його автомобіль хтось викрав. Про угон навіть подав заяву.

За кермом іномарки був 28-річний таксист служби 777-777, запевнили тоді в міліції. У службі інформацію спростовували, але, за словами керівника, працівника все одно звільнили, оскільки він безвідповідально поставився до свого транспортного засобу і залишив його без нагляду.

Відео дня

А міліція провела усі експертизи і таки довела - все ж, за кермом був ніхто інший, як власник, повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області.

Втім, як пізніше з"ясували слідчі, 28-річний таксист служби 777-777, якому належало авто, і спричинив цю ДТП.

У суді чоловік відповідав за цілу низку злочинів - окрім порушення правил безпеки дорожнього руху, що привело до смерті, також залишення в небезпеці, завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину та завідомо неправдиве показання.

Наступні 6 років водій проведе за гратами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Анонім

    Ну дак,в него ж батько не Червонюк!

    Anonymous reply Анонім

    Дак, дак, пиздак. З претензіями до свого батька звертайся, чому він не зумів стати заможним.
  • Artem

    Чому Червонюку дали менше?

    Світлана reply Artem

    Мені сьогодні стало віломо,що Червонюка в Україні немає,він вже в Германії.

    Анонім reply Світлана

    Да, хорошо отмазали сынка. Те, кто не имеют достаточно денег булочек не едят и не пьют кифиры.

    Anonymous reply Анонім

    Потрібно булочки їсти і пити кефір, а не літрами самогонку, а потім їхати таксувати.

    Anonymous reply Artem

    Ти бовдур? Намалюй порівняльну таблицю, якщо мізки не працюють і зрозумієш чому. Хоча не малюй. Ти бовдур.

    Anonymous reply Artem

    Червонюк не втік з місця ДТП, не був п'яним і збив пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Незважаючи на це, його засудили на 5 років і був звільнений по амністії.

    Анонім reply Anonymous

    Червонюк був п"яним! (про "кефір з булочками" забули?)

    Власова Снежана reply Anonymous

    добре, тоді яке місце "невстановлене" встановила ваша експертиза, я не можу знайти, щоб прочитати. Є відео, де це чітко видно, що це на пішоходному переході...придивіться на 15с "підкидає людину" на висоту стовпів....Доказувати вам і таким як ви - немає смислу...в вас своя правда - $$$$$

    Anonymous reply Власова Снежана

    Ти тупе безмозгле, де ти це все побачила на тому відео? Там видно лише, що пішохід лежить на проїжджій частині. Водій їде з перевищенням швидкості, але перевищення швидкості не є причиною ДТП у даному випадку. Тому що пішохід порушив правила.

    Власова Снежана reply Anonymous

    чекаю відповіді...яке місце встановила експертиза, можеш процитувати? ти як я розумію в курсі більше, ніж усі

    Anonymous reply Власова Снежана

    Місце, де немає ніяких зебр і переходів. І не пизди більше брехню.

    Власова Снежана reply Anonymous

    експертиза не могла так сформулювати(

    Anonymous reply Власова Снежана

    То кинь копію документа як вона сформулювала правильно, А то ниєш, а довести не можеш.

    Власова Снежана reply Anonymous

    я вважаю, що на пішоходному, а ти кажеш, що експертиза довела, вчись ввічливо спілкуватись

    Anonymous reply Власова Снежана

    Ти вважаєш, бо заздриш заможним, а експерти зафіксували, що не на пішохідному і документально оформили.

    Власова Снежана reply Anonymous

    вас так багато анонімів, пишіть від свого імені, якщо правда на вашому боці, чого приховуєтесь, чого боїтесь?

    Fora reply Anonymous

    Червонюк - а) був нетверезий б) перевищив швидкість в) перетнув подвійну смугу г) збив людину насмерть на пішохідному переході. І за це амністія?





    Таксист сидітиме, бо не додумався собі дитину приписати і інвалідність. А, і ще в нього не було батьків-депутатів.

    Anonymous reply Fora

    Таксист не вбивця, бо він не син заможних батьків, а Червонюк вбивця, бо син заможних батьків.  Така ваша логіка. Немає у вас жалю до загиблих, у вас лише заздрість. Гниди.

    Anonymous reply Fora

    Експертами доведено, що не був п'яним, швидкість перевищив. подвійну перетнув, але це не стало причиною ДТП. а те, що пішохід ереходив у невстановленому місці і водій не зміг вжити можливих заходів для уникнення зіткнення. Таксист не заможний тому і сидіти не повинен. А Червонюк син заможних людей, то нехай сидить. Така логіка бидла. Подвійні стандарти не змінять життя на краще у нашій країні.

    Анонім reply Anonymous

    А логіка продажного бидла- захищати мажорне бидло, яке платило всім,кому можна було,навіть поперло до Києва новий закордонний паспорт синочку робити,а раптом би вийшло втекти?!А потім щось белькотіло на кшалт"біиметричний паспорт хотів"...

    Fora reply Anonymous

    Якщо ви відповідаєте мені, то поясню свою думку - сидіти повинен і один, і інший. А у випадку Червонюка - його відпустили не тому, що не винен, а тому що якраз таки він є сином заможних батьків. Більше того, якби не було запису відеореєстратора, я сумніваюся, що справа взагалі б дійшла до суду. Сказали б, що пішохід сам під колеса кинувся, а Червонюк їхав 60 і не зміг уникнути зіткнення.

    Anonymous reply Fora

    А пішохід фактично сам і кинувся під колеса. Це всі знають, окрім заздрісників. Він же у невстановленому місці п'яним переходив дорогу.

    Fora reply Anonymous

    А розкажіть, будь ласка, у якій статті Кримінального кодексу пішоходу заборонено бути п"яним? Він міг бути хоч тричі п"яним, але якщо він йшов по зебрі, то він не винен. А от Червонюк не мав права сідати за кермом п"яним. Але через те, що він вважав (і мабуть продовжує вважати), що йому все можна і ніякого покарання не буде, і сталася ця трагедія.

    Anonymous reply Fora

    Тому пішохід і загинув через те, що будучи п'яним не думав, де переходить дорогу і необачним був, переходячи у невстановленому місці. Ні на яких зебрах пішохода не було. Це доведено вже 100 разів експертами. Так що досить стверджувати те, чого не було.

    Світлана reply Anonymous

    ти про вінницького купляного експерта, якого червонюки замовили,який незнає ЕЛЕМЕНТАРНОГО, що там ДВА ПІШОХІДНИХ ПЕРЕХОДИ,розрахунки робив та небрав до уваги що особисті речі(мілкі речі) загиблого за пішохідним переходом,боковий контакт та швидкість була120км\год.

    ЧЕРВОНЮКИ!!!  ДОСИТЬ  нас  ВВОДИТИв ОМАНУ.

    Світлана reply Anonymous

    Ти можеш писати свою БРЕХНЮ скільки хотіти,всерівно нам відомо як Червонюки фабрикували справу та відкупили ВБИВЦЮ від тюрми. Як несоромно використовувати сімю загиблого БРЕХАТИ та висавляти у соц.мережу чеки невідомого походження.!!!

       """"МАЙСТЕР НА ВСІ РУКИ"""

    Власова Снежана reply Fora

    Виходить, що Птащук брехав?) https://www.youtube.com/watch?v=sTAZdR44-nE

    Анонім reply Власова Снежана

    неможебути

    Anonymous reply Власова Снежана

    Крушельницькі також казали, що не будуть наживатись на смерті свого рідного, але ж нажились.

    Власова Снежана reply Anonymous

    повторюю!!! вас так багато анонімів, пишіть від свого імені, якщо правда на вашому боці, чого приховуєтесь, чого боїтесь?

    Anonymous reply Власова Снежана

    А Птащук тільки правду завжди говорить?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up